A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
1 | 2 |
2011-11-25 09:22:26
Ma munka után (2kor) tervezem, hogy lecombozom.
Akinek van kedve velem tartani, örömmel látom.
A tempó intenzív gyaloglás lesz, mert Polar órával megyek, és zsírégető tartományban szeretném tartani az edzést.

Ha jönnél csörgess meg!
Bacu

2011-10-04 17:10:32
Gratulálok, Baliagy és Magpet! Nem az a hős, aki könnyedén lefutja, hanem aki vállal a teljesítésért egy kis szenvedést is - azaz Ti! Egészségetekre!
Pupu

2011-10-03 22:00:43
Nem a reptér felőli oldalon van az eltérés, hanem a nyugati oldalon. Ott, ahol nincs más párhuzamos út (Kecske-hegy), hanem csak a turistaut van... Másutt is van lényeges különbség a nyomvonalakban (Guckler Károly út S-kanyarja). Tedd csak rá Pupu trackjét a turistautak.hu térképre...
Mikulás

Előzmény: Bacu (#49)
2011-10-03 20:01:10
Én nem esküdnék meg rá, hogy nem pontos a trackje!
Ha a reptér felőli oldalon van a difi, ott több út is van. Pénteken amikor bicóztam arrafelé, akkor a reptér felőli úton két útvonalon is jártam... szóval meglehet! Majd következőre GPS-sel megyek és megnézem nektek :)
Bacu

2011-10-03 18:11:07
Már a turistautak.hu-n láttam, hogy Pupu trackje nem pontos. Azonban lehet tudni, hogy merre megy a pálya (turistaúton), így nem vezetett félre a dolog. Valóban van, ahol 100 méter feletti az "eltolódás". Töltsd le a trackemet és hasonlítsd ahhoz a tiedet.
Mikulás

Előzmény: magpet (#46)
2011-10-02 20:03:47
Bringázva még feelingesebb, hidd el! :)
Pénteken kétszer is körbeszáguldottam rajta. Megizzasztottam a végére a tárcsafékemet is... oly annyira, hogy a legvégén a kútnál le is locsoltam azt. Hallani lehetett, ahogy lehűti a víz.
Majd egyszer futva is ráveszem magam a távra, csak most el vagyok puhányodva. (bár múltkor futópályán lefutottam a 8-at)
Bacu

Előzmény: magpet (#46)
2011-10-02 17:41:50
Ha nem is futva, de tempósan gyalogolva ma végre kipipálhattam régi adósságomat. :) Köszönöm a játékot, remek séta volt, magamhoz képest helyenként erőltetett-, egyéb helyeken csak egyszerűen tempós menetben. Nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom!
Az eddigi teljesítőktől kérdezem: Nektek mennyire volt pontos a track? Mi egy Forerunner 3010XT-n és egy Dakota10-en követtük mozgásunkat Pupu trackjéhez képest, de helyenként vagy nagyon durva volt az eltérés, vagy Pupu futott a legdurvább sűrűben, 50-80-120 méterrel az út mellett. Lehetett benne aprócska eltévedés is részünkről, de több helyen gyanúsan egyezett a track geometriája Pupuéval, csak épp 120 méterrel eltolva. Ti tapasztaltatok hasonlót?
magpet
Házigazda

2011-07-26 13:04:20
Ne legyél kishitű. Én a veled futást úgy képzelem, hogy együtt indulunk, aztán ha körpálya, rövidítek, ha oda-vissza ugyanaz, akkor megfordulok, mikor szembejössz, hogy egyszerre fejezzük be. De majd jelentkezem. Kb azután lesz nekem is nyugis a nyaram.
yema

Előzmény: Pupu (#40)
2011-07-26 08:53:24
Nem loholok (nagyon), szeretnék sokat látni, fotózgatni, emberekkel beszélgetni. Ilyen körülmények között nehéz napi 1000 kilométernél sokkal többet menni :-)
Pupu

Előzmény: ID-24 (#42)
2011-07-26 08:26:44
Biztos valami all inclusivebe megy, és csak reggeli előtt teker, mikor a hotelben a vendégek még alszanak.
De hogy mit csinál délután, az tényleg rejtély... :)
Bacu

Előzmény: ID-24 (#42)
2011-07-26 07:31:17
Tíz napra mész, és 1500 kilométert akarsz tekerni. Mit fog csinálni az utolsó 5-6 napon? ;-)
ID-24
Játékvezető

Előzmény: Pupu (#41)
2011-07-25 16:29:48
Nem válaszoltam programjavaslatodra. Köszönöm, kedves vagy, de én szerdán hajnalban indulok 1500 kilométeres bringatúrára Lengyelországba. Augusztus 7. körül képzelem a hazaérkezést. Utána örömmel benne vagyok mindenféle jóban.
Pupu

Előzmény: yema (#39)
2011-07-25 15:50:13
Mitől vagyok kiakadva? Attól - és ez nemcsak a GG játékosokra vonatkozik, hanem sajnos országosan érvényes - hogy egy tornából felmentett, katonai szolgálatra alkalmatlan, kripli népség a mai magyarság, ennek megfelelő egészségi és mentális állapotban. Azt képzelik, hogy néhány olimpikon sportnemzetté tesz minket, pedig nem. Jó dolog a gombnyomogatás, de azért van más is az életben! És kitől lenne (el)várható, hogy az átlagnál valamivel jobb legyen, a környezetének némi példát mutasson, ha nem egy ilyen játékos társaság tagjaitól? Maroknyi kisebbséget leszámítva nem valami vidám a kép. És ez szomorú.

Egyszer futhatunk együtt, de nekem még össze kell szednem magam. 10,4 km-en 58 perc 36 másodperc nem valami fényes, pláne úgy, hogy iparkodtam, ahogy bírtam.
Pupu

Előzmény: yema (#39)
2011-07-25 13:54:26
Mitől akadtál ki ennyire?
Ha tudtam volna, hogy vasárnap futsz, jelentkeztem volna.
Nem akarsz a héten botot vinni? (szombaton elutazunk egy hétre) Sms-ben gyorsabban elérsz, ha igen (30-6125-936).
Pont azok nem olvasnak, akiknek írtam.
A hévizi játékot én is megcsináltam (érdekes módon azt találtam meg, ami nem volt és a többit nem), írtam pepének, azóta is fogalmazza a választ (?).
A piros egyes gyűjtésében pedig sokan irigyeltek, hogy olyan korán fel tudsz kelni, hogy mire az átlag ember összeszedte magát, te már be is jelentetted a találatot. De egy kicsit el is vette a verseny kedvünket, hogy esélyünk sincs veled szemben.
yema

Előzmény: Pupu (#32)
2011-07-25 06:41:12
Nem hiszek abban, hogy ha játékszenvedély, becsvágy, sportszellem nem mozdít meg embereket, akkor piszkálással valamit is el lehetne érni... :-(

Többről van szó: válságjelenségről. Gondoljunk csak bele: magpet "Futtasd magad!" játéka, amely csupán 800 méter lefutását, vagy akár csak lesétálását kívánja meg, április 22. óta van fenn az oldalon. Helyszíne Budapest, ahol a játékosok zöme lakik. Mindenféle járművel, BKV-val is elérhető. Semmiféle különleges felszerelés nem szükségeltetik hozzá. Jópofa, újszerű játék. Negyed év alatt nyolcan teljesítették - köztük a súlyos sérülésből lábadozó Istyu, aki előtt e helyen is kifejezem nagyrabecsülésemet. Nyolcan, a kb. 1700 tag közül. Nem egészen fél százalék...

Mármost, ha ez az egész GG oldal egy elektronikai kütyüs honlap lenne, ahol az érdeklődők közül néhányan szót ejtenek a készülékük egyfajta gyakorlati kipróbálásáról is, akkor rendben lenne ez az arány. Csakhogy a GG egy játékoldal, méghozzá olyan, amely elsősorban terepi játékok teljesítését szolgálja, tehát eleve feltételez sporttevékenységet, mint amilyen a túrázás, gyaloglás, biciklizés, sőt néha evezés, úszás. Na, ehhez képest érzem tragikusnak az említett arányt.

Az okokon el lehet tűnődni. Sokunknak kell meggondolni a mai helyzetben, hogy mire mennyit költünk, visszafogjuk az autózást de a kütyüfórumok hozzászólói éppenséggel nem a legolcsóbb készülékekről csevegnek. Közülük néhánynak talán telhetne egy sashalmi megjelenésre. Szabadidő hiánya, mert aki dolgozik, az önmagán keresztülbukva kénytelen tenni ezt? Hát, ahogy a bejegyzések alapján sejtem, egy-egy problémamegoldás tovább tarthat, mint 800 méter lefutása, oda-visszaúttal együtt. Szóval ezeket vegyük ki a komoly okok közül.

Attól tartok, hasonló jelenségről van szó, mint amilyennel autós újságíróként gyakorta foglalkozom. A műszaki eszköz (autó, GPS, okostelefon) egyrészt a tulajdonos személyének, másrészt tevékenységének helyettesítőjeként szerepel: a tohonya ember helyett az autója dinamikus, vagy terepi játék helyett megteszi a kütyü otthoni programozgatása is. Most az utóbbira irányítva figyelmünket, ez persze egy ártatlan szórakozás, amivel semmi baj nincs amíg nem megy az egészség rovására. És amíg az érdeklődés hiánya miatt el nem halnak a valamelyes testmozgást megkívánó játékok&

Nagyon alacsony a mérce. Nincs megoldási ötletem, javaslatom.

Félreértések elkerülése érdekében: hangsúlyozom nagyrabecsülésemet azok iránt, akik engem messze felülmúlnak bizonyos informatikai kérdésekben. Személyében senkit sem szeretnék megbántani, ismét kijelentem, hogy nem egyes emberekről, hanem a statisztikai sokaságról elmélkedem.
Pupu

Előzmény: Fairy (#37)
2011-07-25 00:29:10
Arra nem gondoltál, hogy Pupu esetleg szándékosan, pedagógiai célzattal ilyen provokatív, hogy felrázza a játékostársakat? :-))
Fairy

Előzmény: Csuhás (#33)
2011-07-24 21:32:17
Hopp!Ezt elszúrtam.Szóval én mentem arra,a többi stimmel. :-))
Gábor75

Előzmény: RoKerTeam (#35)
2011-07-24 21:28:53
Én ma nekifutottam a Törpöknek,de a hirtelen rosszra fordult időjárás megfutamított.És eddig nem is tudtam a játék létezéséről,kicsit el van veszve az egyéb kategóriában.Kár hogy a rejtvényeseknek nincs valamilyen jelzése,kategóriája.Bár az is igaz hogy viszonylag kevés is van az ilyen tipusúakból.De mindenképpen meg fogom keresni,mert most már tudok róla,sejtem a helyet is amely egyébként gyönyörű. :-)

Előzmény: Pupu (#30)
2011-07-24 19:33:48
Már bocsánat, de nem valamelyik kütyüs fórumba beszéltem bele, ahol semmi érdemem nem indolkoná kotnyeleskedésemet, hanem ez az én játékom fóruma, ahol egy olyan játékossal cserélek eszmét, aki a teljesítésével "jogot szerzett" véleménynyilvánításra. Aki szintén teljesítette/teljesíti, az szintén beleszólhat, de akkor már nincs miről beszélnie, hiszen rá nem vonatkoznak a leírtak.

Másrészt: hangsúlyosan nem egy-egy játékosról alkottam véleményt, hanem a játékosok összességéről, mint statisztikai sokaságról. És ezt fenntartom.
Pupu

Előzmény: Csuhás (#33)
2011-07-24 18:30:55
Tudod Pupu, meghajtom a fejem a teljesítményed előtt, de talán mégse illendő így leszólni a játékosokat!
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Pupu (#32)
2011-07-24 17:18:05
Ez bizony igaz, de aki akkora informatikai matador, mint a kütyüs fórumokon némelyek, annak bizonyára nem okozhat nehézséget megállapítani, hogy mely attraktív játékok hiányoznak még neki. Ettől függetlenül kár, hogy nincs már a Játékok oldalon olyan, mint korábban: az egyik rubrika "Mivel játsszak ma?") mutatta, hogy hol van még restanciám.

Na jó, hagyjuk a térképen nem látható játékokat, és térjünk vissza felvetésedre, a "Futás!"-ra. Egyénileg senki fölött nem akarok pálcát törni, hiszen nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek kenyere a futás - jómagam például egy olyan játék teljesítésére lennék nehezen rávehető, amelyhez úszni kell (lásd Pepe hévízi játékát). De hogy bő fél év alatt mindössze ketten teljesítettétek szabályosan, az szomorú képet fest a játákosállományról. Épp ma, amikor a Hármashatárhegy-Csúcshegy sétaúton futottam 10 km-t, tűnődtem el: remélhetőleg közeledik az idő, amikor Istyu részvételével fogja teljesíteni a RoKer Team a Futást, megcsúfolva sok szobai virtuózt. Hiszen Istyu már megtette a sashalmi kört, míg nem egy szerencsésebb sorsú játékos még képtelen volt felemelni a farát a fotelből. Igen, én Istyu, Yema és a markonyi kisebbség kedvéért vagyok még itt!

De új játékot készíteni nincs kedvem. Akik ismertek, és tudjátok, hogy sok remek helyet, pályát ismerek, felhívhattok egy-egy tippért, telefonon két perc alatt megbeszéljük. Minek ahhoz fotózni, mérni, leírást készíteni? Ezeknek a tohonyáknak? Ugyan már...
Pupu

Előzmény: yema (#31)
2011-07-24 16:39:06
A 'Törpök kincse' és a 'Tündérvár' nincs a térképen, mert olyan a játék. Viszont ha a 'játékok' oldalt nézed, mióta nem lista formájú, nagyon kevés fér el egy oldalra. Ki veszi a fáradtságot, hogy lapozgasson, keresgéljen? A koordináta nélküli, ínyenc játékok csak addig vannak szem előtt, amíg az 'új játékok' oszlopban ki nem tolják az újak. Így elég kevés megtalálóra számíthatnak.
yema

Előzmény: Pupu (#30)
2011-07-24 05:53:35
A Gáspár-csúcs messze van, felkeresése költséges, ami részben érthetővé teszi az érdektelenséget. Viszont itt van például a "Törpök kincse". Budapest határánál található, BKV-val is megközelíthető, kevesek számára ismert (inkább úgy mondanám, ismeretlen) gyönyörű hely, vadregényes-romantikus is, szórakoztató lehet a verses leírás megfejtése, gyerekekkel élvezetes kirándulásra ad lehetőséget, gazdag ajándékkészletet helyeztem el. 2010 október 18-a óta van fenn az oldalon, azóta 14 megtalálója akadt, az utolsó január 12.-én. Fél éve oda se nézett senki. Vajon miért? Talán mert kell hozzá egy kis fejtörés és egy órányi séta?

Nem azt nézem idegenkedve, hogy mennyien és milyen élénken fórumoznak Android és egyéb kütyüs témában, hanem azt kérdem magamtól: miért nem használják kütyüiket és ismereteiket mondjuk e játék teljesítésére? Miért ennyire kicsi az a játékos-mag, amellyel közösséget érzek? Akármiért is, nekem elment a kedvem a játéklétesítéstől. Igénytelent nem akarnék, igényeset, szép helyen a GC nem enged át, a GG-n meg (tisztelet a törpe kisebbségnek) lesz@rják. Maradok tisztelettel a bringázásnál, ott egyedül tőlem függ a sikerélmény.
Pupu

Előzmény: yema (#29)
2011-07-23 22:44:42
Na de ne a fórumon legyenek lelkesek! Ez még közel is van. Most olvastam éppen a Gáspár-csúcsos láda fórumát. Ott is milyen lelkesek, aztán még egy találat sincs vagy egy éve.
yema

Előzmény: Pupu (#28)
2011-07-23 19:58:43
Yema, ne légy maximalista! Ahhoz képest, hogy nincs benne semmi Android, szép eredmény a hét hónap alatti két futó, és egy sétáló teljesítés.
Pupu

Előzmény: yema (#27)
2011-07-23 18:43:31
Fiúk! A fórumba írt sok fogadkozásból mikor lesz valami? Ma voltunk lefutni ezt a pályát (egy versenymentes hétvége), semmi sár még a repülőtéren sem. Igaz, hogy utána esett az eső, de olyan sokáig volt szárazság, hogy ez is még belefér. Szóval, hajrá!
yema

2011-05-20 17:14:56
Munka után XT tárcsafék tesztelésre kiszemeltem a pályát :)
Sajnos nem érvényes a találatom, mivel bicajjal tettem meg.
A reptér felé eső út nagyon göröngyös... szerintem anyukámnak nem lesznek unokái részemről... :(
Futva is biztos élmény, de bringával még inkább az :)
A Szépvölgyin lefelé sikerült 50,3 km/h-t mérni, majd kisebb satuzás jött, mivel egy kanyarban az óvónéni úgy gondolta, ideje átmenni a 60 gyereknek az út túloldalára...
Szerencsére óvónéni észrevett, így a szembesávban egy laza 30-al kikerültem őket...

A kört kétszer tettem meg, tetszett. :)
Bacu

2011-02-17 10:27:37
Pupu kérésére (akosgy jelzése alapján) megigazítottam a letölthető tracket. Szerintem most rendben működik.
magpet
Házigazda

2011-01-14 18:48:35
Igen, én is ettől tartok...
köszi a választ :)
Bacu

Előzmény: Pupu (#23)
2011-01-14 18:42:46
Amúgy a kör legnagyobb része épített sétautakon vezet, azok sohasem kellemetlenül sárosak. Csak a vitorlázó reptér fölött a réten lehetnek felázva az ösvények, de azok aztán eléggé cuppogósak tudnak lenni.
Pupu

Előzmény: apexsek (#22)
2011-01-14 15:46:20
ááá, ne vedd el a kedvétt!

Bacu!
Tiszta, száraz a pálya!

A hazaérted után kérek egy beszámolót, s egy mondatot.
Azt, amire akkor rólam gondoltál, mikor megláttad a pályát...
:-)))))))))
apexsek

Előzmény: Pupu (#21)
2011-01-14 15:12:20
Aligha lenne kellemes élmény. Várj míg lefagy vagy megszárad.
Pupu

Előzmény: Bacu (#20)
2011-01-14 12:02:55
Pupu! Milyen lehet mostanság ez a 'pálya'?
Szívesen mennék mostanság lekocogni, de tartok tőle, hogy sárdagasztós buli lenne. Inkább halasszam picit későbbre?
Bacu

2010-12-27 06:22:05
Jó futást! Egyébként feltehetnéd a Te pályádat is, hogy azt meg én futhassam le.
Pupu

Előzmény: VP.hu (#18)
2010-12-26 21:13:48
Kedves Tőled Pupu az 5 kör, de nem menne. Maratont egyszer futottam csak, azt is síkon.
Én egy kicsit más variációt, és a másik irányban futottam sokszor.
(Fel a szintútig, azon végig, a reptér szélén a nyeregig, onnan fel a Szépvölgyi úti parkolókhoz, és le a Fenyőgyöngyére)
37'16" volt a legjobb, több, mint 10 éve. De ezzel nem logolok, inkább lefutom a Tiedet.
VP.hu

Előzmény: Pupu (#1)
2010-12-12 20:19:46
Ja.. én is elkezdtem újra futni.. de még nagyon az elején vagyok, ezért majd később futom le:)
zakany

Előzmény: zakany (#16)
2010-12-12 20:16:57
A Szilveszter kerületen belül :)
zakany

Előzmény: jalso (#14)
2010-12-12 18:14:35
Ma, másokkal együtt futva, két rövid szakaszon eltérő nyomvonallal tettem meg a kört. Ezt is feltöltöttem, az eleje és a Virágos-nyereg alatti rész talán könnyebb valamivel, de ez nem biztos. Lehet választani!
Pupu

2010-12-12 16:25:43
OK. Sajnálom, hogy nem jössz a szilveszterre. Én viszont olyannyira elvesztettem a kapcsolatot a gc.hu-val, hogy azt sem tudom, merre lesz a karácsony és a szilveszter. Majd felnézek a fórumra.
jalso

Előzmény: pepe (#12)
2010-12-12 07:47:20
Mivel futós dologról van szó, inkább meghagyom a napos időkre.
Nem szeretek télen megizzadni.
Addig viszont lehet, hogy bejárom a pályát, hogy a futásra GPS nélkül mehessek.
Sőt, talán Ládafia barátom szintén futkározós játékát is újra letolom.
Akkor helyre tenném a közeli multinkat is.

Remélem, képes leszek lefutni a távot.
Patca kivételével már rég kocorásztam...
apexsek

2010-12-11 19:13:34
Mivel az idei GC szilveszterre nem tudok elmenni :-(, ugyanakkor a korábbiakra mindig együtt mentünk, ezért kérlek, hogy majd ha rászánod magad, szóljál, és együtt teljesítjük. Pupuval nem mennék, nem viselném el, ahogy vigyorogva figyeli, miként köpöm ki a tüdőmet :-).

Előzmény: jalso (#10)
2010-12-11 18:21:03
Az irigység az egyik legtisztább és legegyetemesebb emberi érzés. Nem szabad kárhoztatni! Csak egyre törekszem mindig: hogy ne én irigykedjek, hanem engem irigyeljenek :-)
Pupu

Előzmény: jalso (#10)
2010-12-11 17:58:53
Irigylem azokat, akik még futva (kocogva) tudják teljesíteni ezt a kört. De ha jobb lesz az idő, meglátogatom az általam is jól ismert útvonalat. És köszönöm Pupunak, hogy a játék meghirdetésekor rám is gondolt.
jalso

2010-12-11 15:27:32
Gratulálok az első teljesítőnek! Még nem egészen gyógyultan, morcos időben - le a kalappal, Yema! Biztos lesz jobb is, kérek újabb időeredményeket, vagy az eredeti bejegyzésedet megtoldogatva, vagy itt a játék fórumán.
Pupu

2010-12-10 15:55:26
Idézet
társak voltunk egy szép bringázáson a Kőszegi-hegység körül, és kétszer a Balaton körül is


A többieknek mondom, hogy értsék: ez azt jelenti, hogy Pupu mindig megvár, és kedvesen bíztat a következő szakasz előtt, majd ismét eltűnik a horizonton... :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Pupu (#7)
2010-12-10 15:37:16
Egyik sem. Csak ha már társak voltunk egy szép bringázáson a Kőszegi-hegység körül, és kétszer a Balaton körül is, folytathatjuk a sportos teljesítések közös teljesítését, amennyiben kedved van rá.
Amúgy mást is szívesen elkísérek!
Pupu

Előzmény: magpet (#5)
2010-12-10 15:35:15
Köszönöm, hogy rámutattál Alzheimer kórom előrehaladott voltára. Azt a játékot elsőként teljesítettem... :-) Az én játékleírásomat megfelelően módosítottam.
Amúgy: izzíts!
Pupu

Előzmény: Mikulás (#4)
2010-12-10 15:27:59
Csak az én nevem mellett szerepel az "(Elkísérlek:-)" kitétel. Ez különleges kitüntetés, vagy véres fenyegetés? :))
magpet
Házigazda

Előzmény: Pupu (#1)
2010-12-10 14:55:18
Három hozzáfűzni valóm van ehhez a játékhoz:

1. Nem akarom elrontani az örömöd Pupu, de van már futós játék a GG-n: [link]

2. Aki ide készül és kibír még 2 napot, valamint rendelkezik chirp képes eszközzel, az foghat majd egy csirip játékot is a környéken.

3. Kösz, Pupu! Izzítok.
Mikulás

2010-12-10 14:53:25
Köszönöm a felkérést, menni fogok rá :)
Bacu

Előzmény: Pupu (#1)
2010-12-10 14:48:08
Ajajjj... Hétvégén terveztem egy 100-as fekvőbringázást, ha túlélem megpróbálom ezt is. Valaki nem csatlakozna? Lassú vagyok és sokat fogok nyüszíteni a térdem miatt. :)
mudman

Előzmény: Pupu (#1)
1 | 2 |

Új megtalálások

Bejelentkezés