A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2012-02-10 04:23:54
:)
Fürkészek

Előzmény: Pupu (#17)
2011-04-22 20:06:03
Semmi baj! Nagylelkűségem bizonyítására én azért hörpintek egyet az egészségetekre.
Pupu

Előzmény: Fürkészek (#16)
2011-04-22 19:43:46
Kupában alkoholos italt szoktak fogyasztani,arra meg mi nem vagyunk hajlandók. Így ez felejtős részünkről.

Bocsánat! Elfelejtettük hogy nagy a mi Istenünk állatkertje,még mi is beleférünk.
Fürkészek

Előzmény: Pupu (#15)
2011-04-20 15:17:44
Nagyszerű ötlet! Nem kell venni semmit, csak fogjatok egy jó nagy kupát, töltsük meg valmi jófélével, és igyuk meg egymás egészségére!

Az pedig nem igaz, hogy én is ember vagyok és nem több. Én egyben puputeve is vagyok. Ha nem hiszed, nézd meg, mennyit tudok lehörpinteni egy húzásra!

Pupu

Előzmény: Fürkészek (#9)
2011-04-20 14:22:57
Egyetértünk. A GG egy lehetőség, egy nagy lehetőség. Örülünk,hogy részesei vagyunk a mi puritán módján.
Fürkészek

Előzmény: eperdzsem (#7)
2011-04-20 14:19:58
Nekünk a választék a lényeg,nem az ellenzék. Ezen belül a minőség is. Mi itt az egyszerűséget vettük alapnak. Szerintünk a minőség rovására nem ment, de legközelebb jobban átgondoljuk. Köszönjük!
Fürkészek

Előzmény: Fairy (#6)
2011-04-20 14:15:20
Mi ezt a magyar élet nehézségeinek tudjuk be,de ez már politika és szerintünk ez nem ide való.

Bennünket a gps játékok élvezete sarkall a keresésre és rejtésre. Ha ez nincs akkor mindegy hogy milyen játék és azt ki hogy míveli.
Szerintünk a legtöbb játékos ilyen,így fel a fejjel. Ha jobb lesz az élet akkor vége a válságnak. Hatalmi villongások mindenhol vannak. Az emberek jönnek mennek,de a játék(a kő) marad. Köszönjük hogy itt lehetünk.
Fürkészek

Előzmény: ID-24 (#5)
2011-04-20 14:03:15
Idézet:A GG-n legalább egyedül ott voltál, jártál egy szépet, ennek kell örülni :-)

Látjuk egyik értelmét játékunknak. Köszönjük!

Igaz a GC-n nem ment volna át ez a játék ezt elismerjük. Nem is oda készítettük. Amilyen sok szabályaik vannak még várunk vele,hogy tisztuljon a kép előttünk. Mármint a .hu-n. A .com sokkal korrektebb, ezt is valljuk.

Így csak annyit,hogy hajrá!
Fürkészek

Előzmény: Pupu (#4)
2011-04-20 13:53:19
A játékostársainkra bizzuk, ki miként teljesíti megemlékező játékunkat. Ezzel nem csökken egy játék értéke sem. Ezen játék célja a próba volt, hisz első játékunk. Értéke a nyugalom, az elmélkedés. Nagyon szépek a fotók. Köszönjük,hogy ott jártál.
Fürkészek

Előzmény: halaszkiraly (#3)
2011-04-20 13:47:53
Megköszönnénk az építő kritikát. Sajnáljuk,hogy mindenki igényét egyszerre nem tudtuk kielégíteni. Neked, sajnos nehéz,mivel első helyezés csak egy van. A mi játékunk nem 1.,2.,3., helyezésről szól,ezt a versengést nem is szeretjük. Hidd el nem érezzük kevesebbnek magunkat és téged sem többnek,hogy Te leszel az első egy játékban. Hiszen Te is ember vagy nem több.
Ha szeretnéd akkor veszünk Neked egy kupát,csak úgy játékból.
Fürkészek

Előzmény: Pupu (#2)
2011-04-20 13:30:48
Köszönjük,hogy megtisztelted bizalmaddal megemlékező játékunkat és GRATULÁLUNK!
Fürkészek

Előzmény: halaszkiraly (#1)
2011-04-16 17:45:59
Pupu nyitott egy blogot, inkább ott kéne folytatni.
Szerintem a rejtések "értéke" nem a GG-t minősíti, de majd a másik fórumon...
eperdzsem

2011-04-15 21:14:28
Figyeld meg, hogy ha magpet felajánl egy GPS-t a legtöbb outdoor játékot teljesítőnek, hogy megpezsdül majd az élet! :-)))

Viccet félretéve: érdemes lenne alaposan újragondolni jelen portál helyét, célját - mert a korábbi "ellenzéki bástya" szerep alól az MGKE csúnyán kihúzta a szőnyeget. :-) Biztos vagyok benne, hogy az oldal gazdái is érzik ezt és ki fognak rukkolni valamivel hamarosan - ettől függetlenül persze mi is nyugodtan "brainstormingolhatunk".
Fairy

Előzmény: ID-24 (#5)
2011-04-15 20:00:21
Én is sajnálom, hogy egyre "csendesebb" ez az oldal.
Annak idején küzdöttem a "netkess" ellen, de alul maradtam. Sőt, Csigabiga még egy sírkövet is fényképezett nekem Erdélyben hálából.
:-)
Nincs motiváció a keresésre -> nincs motiváció a rejtésre.
Ez van. :(
ID-24
Játékvezető

2011-04-15 19:28:30
Hát igen... A GC-n összefutottak volna öten-hatan az új ládánál - hányszor volt ilyen esetem! Viszont ott alighanem át sem mehetett volna ez a játék a moderáción, mint egyrészt budapesti, másrészt és főképp természetvédelmi területre eső, harmadrészt "csak egy POI". Tehát senki sem futhatott volna össze... A GG-n legalább egyedül ott voltál, jártál egy szépet, ennek kell örülni :-)
Pupu

Előzmény: halaszkiraly (#3)
2011-04-15 17:29:16
Igazad lehet... Én is össze akartam kötni a két dolgot: ezt a rejtést, és Mikulás csiripelő játékát Vöröskő-vár játékának az ismételt meglátogatását (télen jártam ott - akkor nekem nem csiripelt - gondoltam teszek még egy próbát) Végülis fényképezgettem elücsörögtem itt egy darabig - amíg már késő lett volna elindulnom, meg vissza - nem értem volna be időre a munkahelyemre. Így tovább ücsörögtem, és várakoztam, ja és süttettem magam a napon.
halaszkiraly

2011-04-15 11:01:40
Hogy megint felpattanjak kedvenc vesszőparipámra, e jelenség mögött a GG néhány jellegzetességét vélem felfedezni. Egyrészt a netkess tolerálása, a GC-n már megtalált játékok itteni bejelenthetősége és a "dobogós helyekért" folytatott versengés lehurrogása agyoncsapta a gyors megkeresésre mozgósító sportos szellemet. Másrészt maga a hely nem különösebben attraktív, a történetet megtudjuk a leírásból, miért menne valaki éppen arra? Nos, sokan a "kincses ládikáért", az ajándékcseréért, gyerekekkel egy jó játékért. Itt viszont csak egy kis sárga kapszulát ígér a leírás. Szóval a lehetséges motivációk közül kiesik a sportos és a játékos motívum. Ha ehhez még hozzáveszed a tagság létszámának kicsiségét, körülbelül meg is kaptad kérdésedre a választ.
Pupu

Előzmény: halaszkiraly (#1)
2011-04-14 18:49:04
"Munka előtt meglátogattam az emléktáblát. Egy darabig várakoztam a rejteknél, hátha jön még valaki az új rejtéshez - de aztán tovább kellett indulnom..."

Ezt írtam a logban április nyolcadikán amikor megtaláltam. Most tizennegyedike van - és még mindig nincs újabb megtalálása (Egy darabig várhattam volna...)
halaszkiraly

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN Oregon 550
104 900 Ft.