A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Szerintem is. De most gonosz módon hajózni fogok. Az erdei séta is jó, de olyan versenyen már voltam, ilyenen meg nem, és ölég ritkán van. Ha meg van, akkor lehet hogy szervező vagyok. Most meg kihajtanám a lelkem versenyzőként... :)
Házigazda
Előzmény: Yoss (#17)
Sajnos igen.
Georendezvény egy évben nagyon sokszor van, míg a másik ritkábban. Így én könnyen döntöttem...
Georendezvény egy évben nagyon sokszor van, míg a másik ritkábban. Így én könnyen döntöttem...
Szerintem nincs is konkrét időpont, csak annyi, hogy:
:o)Idézet
"Legyen jövőre..."
Igen! Legyen jövőre GG-találkozó a szigeten! Több fordulót vállalok, hogy a partról átvigyek embereket.
Előzmény: NaviHami (#11)
Együtt örülök Veletek! Gratulálok a pompás teljesítéshez! Nagyon szép élmény lehetett. Ha kérdeznék, miért nem voltam ott: 180 km-t bringáztam a Börzsöny felé. Ránk bizonyosan nem vonatkozik a hvg.hu mai híreiből vett idézet:
"A magyarok 77 százaléka gyakorlatilag semmit sem mozog. Ha tíz százalékkal növelnénk az aktivitási rátát, nem csak hosszabban és jobban élnénk, de több maradna a zsebünkben és az államkasszában. Közgazdászok kiszámolták, mennyivel. A rest kétszer fárad, és még bele is betegszik."
"A magyarok 77 százaléka gyakorlatilag semmit sem mozog. Ha tíz százalékkal növelnénk az aktivitási rátát, nem csak hosszabban és jobban élnénk, de több maradna a zsebünkben és az államkasszában. Közgazdászok kiszámolták, mennyivel. A rest kétszer fárad, és még bele is betegszik."
Előzmény: magpet (#10)
Tényleg lefutotta. Ott szurkoltam neki vadul. :)))) Hajnalban valóban néptelen volt, de a víz meglepően meleg. De jövőre ha csak egy napra is benépesítjük ezt a szigetet. :)))
Előzmény: Pupu (#3)
Jól hangzik! Engem személy szerint nem érdekel, mert
a) épp pár hete voltunk az unokákkal Dunaszigeten 4 napig, drezinázás, tereplovaglás, kerékpározás és kenuzás volt programon,
b) 25-én lesz a fekvőbringások idei teljesítménytúrája Budakalász - Kékestető - Budakalász között, de persze nem Hatvanon át, hanem a Cserhát dombjain (250 km).
Az esetleges vállalkozóknak viszont nagyon szép élményt kívánok!
a) épp pár hete voltunk az unokákkal Dunaszigeten 4 napig, drezinázás, tereplovaglás, kerékpározás és kenuzás volt programon,
b) 25-én lesz a fekvőbringások idei teljesítménytúrája Budakalász - Kékestető - Budakalász között, de persze nem Hatvanon át, hanem a Cserhát dombjain (250 km).
Az esetleges vállalkozóknak viszont nagyon szép élményt kívánok!
Előzmény: yema (#8)
Gondolom, úgyis sejtetted, hogy nem a Te mozgásszegény életmódod tölt el mélységes aggodalommal... :-)))
Előzmény: halaszkiraly (#5)
Penteken jartam ott en is, de sajnos vizijarganyom nem volt. Gondolkodtam rajta, hogy uszva is er-e begyujteni a pontot? Aztan - mivel a biciklit nem tudtam biztonsagosan lezarni - elvetettem ezt az otletet. Inkabb atkompoltam Soroksarra, a Peterimajori rejtesekhez. De ez mar egy masik tortenet...
Kozben - meg a csepeli strand elott talalkoztam egy ismerosommel, aki meglehetosen furcsa arcot vagott amikor kerdesere valaszoltam, hogy nem itt, hanem Bekasmegyeren lakom, errefele csak tekergek... :)
Kozben - meg a csepeli strand elott talalkoztam egy ismerosommel, aki meglehetosen furcsa arcot vagott amikor kerdesere valaszoltam, hogy nem itt, hanem Bekasmegyeren lakom, errefele csak tekergek... :)
Előzmény: Pupu (#1)
igen, mar az en latogatasomkor is hianyos volt a jatekter - viszont igy is nagyon elvezetes moka volt!
Előzmény: magpet (#2)
És a Kincses sziget kincse nem érdekel? Az egyik legjobb napozó- és fürdőző hely a Dunán! Hétköznap garantáltan néptelen. Minél előbb keresed fel, annál hamarabb lesz egy szép élményed! :-)
Előzmény: magpet (#2)
Nem bántódom, de reagálok. :)
A kalóztanyának nekifutottam, de sajnos a pontjai sérültek, ezt le is leveleztem Petikával. Leeveztem belőle, amit sikerült kihámozni, de a jelszó nem lett meg. Ennek a futamnak különösebb nyoma nem volt a fórumokon, mert jól éreztem magam kajakozás közben, és ennyi. :)
A kalóztanyának nekifutottam, de sajnos a pontjai sérültek, ezt le is leveleztem Petikával. Leeveztem belőle, amit sikerült kihámozni, de a jelszó nem lett meg. Ennek a futamnak különösebb nyoma nem volt a fórumokon, mert jól éreztem magam kajakozás közben, és ennyi. :)
Házigazda
Előzmény: Pupu (#1)
Úgyis sokan unják már az okvetetlenkedésemet, netán utálnak is érte, úgyhogy már mindegy... Idemásolom a Kolo játékhoz írott logom egy részét:
Mivel nem értünk rá, jó sokáig vártunk Omlással erre a játékra, mégis elsők lettünk. Megint egyszer elmerengtünk azon, hogy micsoda szánalmasan punnyadt ez a társaság. Bizonyára sokan képzelik úgy, hogy a sportolás Koló és egy maroknyi lelkes bolond dolga... De mit is várjunk, ha még a saját kajakkal rendelkező Házigazdánk, Magpet sem járt a Ráckevei-Dunaágban a Kalóztanya játéknál (három év alatt három teljesítője akadt, ebből kettő Omlás és Pupu), illetve Pupu Kincses szigetén (három év alatt négy teljesítés, az egyik Pupuval, a második Omlásé). Egyébként még az sem lehet kifogás, ha nincs csónakja valakinek, mert arrafelé több helyen is lehet kölcsönözni. Na, szóval, nagy indoor-, kütyü, Colorado és Oregon-, Android-bagázs ez, nincs az a nógatás, csúfolódás, biztatás, amellyel mozgásra lehetne bírni.
Ismét hangsúlyozom: személyében senkit sem akarok megbántani, statisztikai sokaságról beszélek :-)
Mivel nem értünk rá, jó sokáig vártunk Omlással erre a játékra, mégis elsők lettünk. Megint egyszer elmerengtünk azon, hogy micsoda szánalmasan punnyadt ez a társaság. Bizonyára sokan képzelik úgy, hogy a sportolás Koló és egy maroknyi lelkes bolond dolga... De mit is várjunk, ha még a saját kajakkal rendelkező Házigazdánk, Magpet sem járt a Ráckevei-Dunaágban a Kalóztanya játéknál (három év alatt három teljesítője akadt, ebből kettő Omlás és Pupu), illetve Pupu Kincses szigetén (három év alatt négy teljesítés, az egyik Pupuval, a második Omlásé). Egyébként még az sem lehet kifogás, ha nincs csónakja valakinek, mert arrafelé több helyen is lehet kölcsönözni. Na, szóval, nagy indoor-, kütyü, Colorado és Oregon-, Android-bagázs ez, nincs az a nógatás, csúfolódás, biztatás, amellyel mozgásra lehetne bírni.
Ismét hangsúlyozom: személyében senkit sem akarok megbántani, statisztikai sokaságról beszélek :-)