A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
OFF:
A Nagysándor József laktanyában nyomtam le két évet valamikor a múlt évezredben...
A Nagysándor József laktanyában nyomtam le két évet valamikor a múlt évezredben...
Előzmény: Gubirobi (#14)
Nem tudok Garmin Connectre feltöltött fájlt megjeleníteni a logomban, hiába akarom beilleszteni.
Tudja valaki mi lehet?
Tudja valaki mi lehet?
Mikor volt a bkv buszos sztrájk? na akkor begyalogoltam.... Osztya - Petőfi híd kb. 45 perc :) Szakadt az eső..
Többi napon megszánt a Zala Volán és Vasi Volán.. elvittek ingyé :)
Többi napon megszánt a Zala Volán és Vasi Volán.. elvittek ingyé :)
Nekem "jó" dolgom van.Akkor dolgozom amikor akarok.És majd az ügyfelek megmondják,hogy mikor akarok...:-))
Előzmény: Omlás (#7)
Már nálam is, köszi!
A Connect lakatkája néha "beragad": nyitottnak látszik, de igazából zárt. Ilyenkor be kell zárni, újra kinyitni, és akkor lesz a külvilág számára is nyitott. A saját dolgaidat a lakat állapotától függetlenül látod, ha be vagy jelentkezve a Connecten. Kijelentkezéssel tesztelhető, hogy vajon a többiek látják-e.
A Connect lakatkája néha "beragad": nyitottnak látszik, de igazából zárt. Ilyenkor be kell zárni, újra kinyitni, és akkor lesz a külvilág számára is nyitott. A saját dolgaidat a lakat állapotától függetlenül látod, ha be vagy jelentkezve a Connecten. Kijelentkezéssel tesztelhető, hogy vajon a többiek látják-e.
Házigazda
Előzmény: sania (#5)
Csak szólok, hogy szombaton ne menj be a munkahelyedre, mert zárva lesz :)
Infó:
(ez csak vicc, tudom, hogy van aki szombaton dolgozik, de nem tudtam kihagyni)
Előzmény: Gábor75 (#6)
Ez tetszik. Szombaton kipróbálom magam. Volt már néhányszor szükség a gyalogszerre amiben az a jó hogy a szerpentin kanyarjait lépcsőkön le lehet röviditeni. Ezáltal teljesen új útvonal Jön létre. :)
Sania: szerintem csukva maradt a lakatod a Connecten, mert nem látszik a lényeg.
Házigazda
Sebaj, majd Pupu teljesiti a feladvanyt. Marmint a sajat munkahelyet illetoen. Csak orra ne essen a szonyeg sarkaban, abbol a hulye biciklizesbol is majdnem baleset lett! :)
Házigazda
Előzmény: Ete (#1)
Úgy tűnik, ez egy olyan "feladat", amit soha nem fogok teljesíteni. :))))
Tömegközlekedéssel - mikor a csatlakozás flottul megy - 45 perc alatt érek be a munkahelyemre. És a fele út metróval van, ami nehezen kerül dugóba. Na, ezt gyalog nem fogom bevállalni. :))))
Esetleg felajánlom egy vállalkozó szellemű Valakinek, hogy mérje le, mennyi idő lenne ez nekem gyalog. :))))))
Tömegközlekedéssel - mikor a csatlakozás flottul megy - 45 perc alatt érek be a munkahelyemre. És a fele út metróval van, ami nehezen kerül dugóba. Na, ezt gyalog nem fogom bevállalni. :))))
Esetleg felajánlom egy vállalkozó szellemű Valakinek, hogy mérje le, mennyi idő lenne ez nekem gyalog. :))))))