A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2013-01-06 20:07:04
Sikerült annyi elszántságot gyűjtenem, hogy a szinte péppé ázott logfüzetet kinyissam. Érdemes volt, íme Halaszkiraly vicce, egy icipicit pc-sítve:

Idézet

Alfonzkát kib....ák az összes környékbeli iskolából. Már csak a katolikus fiúiskola maradt. Eltelik fél év, egy év, a gyerek megtáltosodik, úgy tanul, mint a kisangyal. Év végén az évzáró ünnepségen megkérdezik, hogy a többi iskolában miért nem tanult ugyanígy.
Alfonzka így válaszolt: Ott mindenfélével fenyegettek, amiket nem tartottak be, de itt első nap, amikor beléptem a tornaterembe és megláttam a falon a keresztre szögezett csávót - gondoltam itt aztán nem tréfálnak...

Halaszkiraly, 2012.10.03

Köszönjük a viccet, várjuk a továbbiakat!

(9. helyről felemelve)
apoda

Előzmény: apoda (#112)
2013-01-02 12:43:20
Az év első napján kicseréltem a ládát egy jobbra. A régi tényleg szotyogott a víztől, az a konstrukció nem alkalmas outdoor rejtésre.

És ha már ott voltam, futottam is! :-) Felkészültem egy viccel, mert a múltkor nem tudtam volna mit beleírni. Most viszont beleírtam, és tényleg a szabályok szerint logoltam: a vicc első részét előtte, a közepét öt kör után, a végét 10 kör után. Jól ki is pilledtem, nem is olyan rövidek azok a körök! :-)

Menjetek oda futni minél többen!
BÚÉK!
apoda

Előzmény: apoda (#111)
2013-01-01 10:04:17
Köszi a visszajelzést! Az, hogy beázik, nem ér teljesen váratlanul, de kíváncsi voltam, hogy az ilyen típusú doboz mit bír. Hát ezek szerint ezt nem, ide ilyen típusú doboz nem jó. Kicserélem egy vízhatlanra talán még ma.

Bú úr, Búné asszonyság, Bú baba => BÚÉK!
:)
apoda

Előzmény: Gábor75 (#109)
2012-12-31 12:07:56
Ma összeszedtem magam, lesz ami lesz ezt most teljesítem. A láda megtalálása sima ügy volt. De sajnos be van ázva, még a ruhájából sem tudtam kivenni. :) Valószínűleg belül is ronggyá ázott. :(( De a rejtés tényleg jó, nem túl megszokott és hinni kell, hogy tényleg ott van. :)
Gábor75


Új megtalálások

Bejelentkezés