A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2012-08-29 07:54:59
Úgy gondolom, hogy nem tisztem eldönteni, hogy a különféle politikai nézetek közül melyik a helyes, nem is szeretnék ebben senkit befolyásolni. Én csak azt szeretném, hogy ennek a fajta eszmecserének, vitának, propagandának ne a GPSGames.hu legyen a helyszíne.
Tehát szó sincs egyes nézetek tiltásáról, úgy általában szeretnénk békét az oldalon.
Köszönöm a megértést.
magpet
Házigazda

Előzmény: Fürkészek (#5)
2012-08-29 04:24:17
Szia magpet!

Nem értjük, hogy mit kellene rajta tisztítani még, hisz az általunk vélt agitációs részt, amely nem állt szándékunkban, hisz csak játékot akartunk, töröltük. Akkor kérünk ötleteket az átformáláshoz! Addig is felfüggesztjük a játékot!
Sérti a büszkeségünket, hogy mi csináljunk békét, mikor mások harcolnak velünk. De mindegy. Nem a mi bajunk, nekünk nem okoz gondot! Egy játékkal kevesebb lesz! Legalábbis amíg átformázzuk, valahogy. Mert egyelőre gőzünk sincs, hogy kellene.

KELLEMES NAPOT!
Fürkészek

Előzmény: magpet (#4)
2012-08-28 21:34:10
Kedves Fürkészek!

Kérlek, hogy gondoljátok át ezt a játékot! A képen látható cím egy olyan oldalra mutat, aminek a tartalma bizony aktuálpolitika-közeli. Az ilyesmit pedig - irányultságtól függetlenül - nem tartjuk szerencsésnek a GPSGames.hu-n. Kérlek, hogy vagy teljesen tisztuljon meg a játék, vagy ha ez nem megy, akkor a békesség kedvéért legyen inaktív.
Megértésedet köszönöm.
magpet
Házigazda

Előzmény: Fürkészek (#3)
2012-08-28 18:55:59
Rájöttünk, legalábbis azt hiszem, mi a hiba. Kicsit javítottuk a játékleírást! :)
Fürkészek

Előzmény: Fürkészek (#2)
2012-08-28 18:35:16
Nem kell egyből a legrosszabbat kihozni ebből. Bocsánat, de a leírtakból ez jött le. Még mindig csak játszunk, a többi meg csak lehetőség. Aki akarja hozzá teszi, aki nem akarja nem. A feliratból sejthető mi is az.
Nem szándékozunk a puszta játéknál többet foglalkozni ezzel a témával.
Egyébként ennyi erővel minden vallási jellegű játékot is meg lehetne "támadni", hogy egyház politizálás vagy megtérítés jogcímen. Bár mi kaptunk már ilyen jellegű fórum hozzászólásokat is játékainknál.
Mindenki megnyugodhat (ha ideges volt), semmi politika, csak egy játék!
Fürkészek

Előzmény: Gábor75 (#1)
2012-08-28 18:18:11
Szerintem ne keverjünk politikát a játékba. Ez egy tiszta játszótér, maradjon is az. Megértéseteket köszönöm!
Gábor75


Új megtalálások

Bejelentkezés