A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Köszi srácok, meglett! Próbáltam én az éjszaka a getjarról leszedni progikat. Volt amelyiknél én néztem be, hogy Demó verzió, de +volt az is, amit zakany írt. Nem értem, hogy miért ad jobb találatokat a google, miután egy fórumon segítséget kér az ember??? :-) Végül Szab webes dekóder linkje segített. Már épp elkezdtem anyázni, hogy ez se mindegyikkel műxik, amikor tovább olvastam, és megint csak Szab linkje segített. Ezer köszönet!
Ezt megadhatod akár urlben is neki, nálam legalábbis most működik. Ez az én általam picit átszerkesztett kép. (Keret levágva és kicsinyítve.)
Előzmény: Togo (#37)
No és ha szebben vágod le a keretet majd utána lekicsinyíted a képet? :)
Nekem így most ment, de tényleg csak ha kicsit pofozgattam, a nagy képpel gondjai voltak nálam is.
Nekem így most ment, de tényleg csak ha kicsit pofozgattam, a nagy képpel gondjai voltak nálam is.
Előzmény: Togo (#37)
Érdekes nekem hibát ir ki ha a kép webcimét adom meg. Ha lementem akkor is. Ha a keretet levágom akkor meg azt mondja, hogy nem található vonalkód.
Előzmény: Szab (#35)
Netkess miatt én is letiltanám :))) vagy Szab regjével csak fotós megtalálást lehetne bejelenteni, jóváhagyásra :)
Előzmény: zakany (#34)
Oké, akkor tiltsatok ki 2 évre... :(
Most már ráérek, szívesen mennék futni veletek. Majd figyelem újra a vonatkozó topicot.
Infó:
Titkos infó tehát: dekóder
Most már ráérek, szívesen mennék futni veletek. Majd figyelem újra a vonatkozó topicot.
Előzmény: zakany (#34)
2 évre kitiltanak ha linkeled! Ne szórakozz már!:)
(Az új Magellán GPS boltod az V. kerben ne linkeld.. de most ezt miért ne lehetne?)
Bár én netkess miatt tiltanálak le :DDDDDD
Tartozol még egy futással!
(Az új Magellán GPS boltod az V. kerben ne linkeld.. de most ezt miért ne lehetne?)
Bár én netkess miatt tiltanálak le :DDDDDD
Tartozol még egy futással!
Előzmény: Szab (#33)
Én is viszonylag sokat gugliztam mire találtam egy egyszerűen használható netes dekódert. (Az odafelé kódolás az elég hamar ment, még firefox plugint is találtam hozzá, de a dekódolás valamiért több guglizást igényelt.)
Ha szabad akkor ide beírhatom a linket, de ha nem szabad, akkor küldjön egy emailt akit érdekel.
Ha szabad akkor ide beírhatom a linket, de ha nem szabad, akkor küldjön egy emailt akit érdekel.
Előzmény: Mengyán (#30)
Én telepítettem valami freeware-t, ami telepítés után közölte (és három beolvasás után), hogy sharware.. anyáztam is rendesen, főleg, hogy a szembelévő 3g-s beszélgetős kamerát kapcsolta be, nem a hátsót.. így nehéz odatartani és leolvasni.. de csak ebben a progiban támogatta a lg secretet.. szóval benyaltam:)
Tud valaki PC-s "zsizsik" olvasót? Sorry, de nincs a telón net, és egyhamar nem is lesz. Egy SE K510i-n futó jávás progi is megteszi, csak ne a telefonnal kelljen letölteni! Help me, please!!!
Ha valamikor bejössz a boltba megvitatni a fleet-matricákat (!:), élőben elárulom a titkot. Sőt, kis bemutatót is tartok.
Házigazda
Előzmény: scele (#28)
Akkor még csak a szövegben említetthez, a koordinátához még hiányzott két apró lépés. Nagyon ötletes volt a játék. Igazából Magpet logja, illetve a netkesser kérdése terelt a helyes irányba.
Moderátor
Előzmény: Fairy (#25)
Eljutottam az emlegetett péksüteményhez, most gondolkodni kell...
Moderátor
Hát ez nagyon mókás játék! Ide is be kell jegyezzem.
A zsizsik felbontása se volt egyszerű, mert még nem hallottam erről a dologról. Viszont az előbújó adatok se mondtak sokat elsőre, mert azzal a másik dologgal se nagyon fglalkozom. De a gugli jó barát. Köszönöm, kedves mudman, csudajó játék lett ez! :)
Kifli
A zsizsik felbontása se volt egyszerű, mert még nem hallottam erről a dologról. Viszont az előbújó adatok se mondtak sokat elsőre, mert azzal a másik dologgal se nagyon fglalkozom. De a gugli jó barát. Köszönöm, kedves mudman, csudajó játék lett ez! :)
Kifli
Házigazda
Ha számolnánk a próbálkozásokat, akkor néhány log mellet szép nagy számok szerepelnének :)
Házigazda
Előzmény: Fairy (#18)
Nem értem. Kerepesen? A Skoda kézikönyvében? A szép új GPS-em leírásában? R-ném én azt a F. M-t, de mégis melyiket? :)
Házigazda
Előzmény: Szab (#17)
Ha jól tudom, mi nem logolunk ilyesmit, azzal is csak telik a szerver. :) Mindenki próbálkozzon, amennyit csak akar! :)
Házigazda
Előzmény: Fairy (#18)
Erről jut eszembe: a jelszó/koo-próbálkozásokról nem készül valami naplófájl-féle? És ha 'de', akkor nem látszik, hogy már milyen régen milyen pontosan megtaláltam a pékáru-félét? :-)
(Jajj, már megint ezek a piros egyesek...)
(Jajj, már megint ezek a piros egyesek...)
Előzmény: magpet (#11)
Gyanítom, hogy hozzád nagyon közel (tán most pont a kezedben?) lapul a feladványhoz a kulcs. RTFM!
Előzmény: magpet (#11)
Miért kellene újat kitalálnod? A jó dolgokat utánozni - vagy pláne párhuzamosan kitalálni azzal, aki először nyilvánosságra hozza - egyáltalán nem szégyen.
Előzmény: SylverRat (#13)
Szerintem használd nyugodtan ezt a megoldást. Hátha előbb utóbb itthon is divatba jön. :)
Előzmény: SylverRat (#13)
Igen, mert valami hiba csúszott a koordinátába, és a kisgépen futó Chrome nem volt hajlandó kijavítani. Hiába írtam át, nyomtam rá a módosításra, továbbra sem a jó koordináta szerepelt jelszóként. Aztán a Firefox megoldotta ezt a bonyolult feladatot.
Előzmény: Fairy (#12)
nah erről is lemaradtam... pedig a hét közepén készült el egy geoláda tervünk, aminél a jelszót ilyen formán adtuk volna meg... de most találhatok ki vmi újat. :o) :-(
Moderátor
Valóban, de a nehezítés az volt, hogy a kiírásban nem szerepelt, hogy 'az E koo-t szorozd meg 10-zel' :-(
Előzmény: mudman (#9)
Mi van??? Piros kifli? Itt mindenki megőrült, vagy velem van a baj? :)))
Hajnal van (Pupunak késő délelőtt), nézem ezt a dolgot, de én csak egy digitális zoommal készült, 1 bites színmélyégű Balázs Pali portét látok.
Hajnal van (Pupunak késő délelőtt), nézem ezt a dolgot, de én csak egy digitális zoommal készült, 1 bites színmélyégű Balázs Pali portét látok.
Házigazda
Kitaláltam a helyszínt, láttam is egy kifliformát, a csücskeit is próbáltam, a közepét is próbáltam, de nem fogadta el: 'Túl messze van...'
Előzmény: mudman (#2)
Köszi szépen, most már valóban működik!
Jó kis játék, de kíváncsi leszek, hogy az első akadályon hányan tudnak majd átlendülni... Mert aki ott átjut, annak szerintem már a megoldás is meglesz előbb-utóbb. :)
Köszönet a játékért, jó volt!
Jó kis játék, de kíváncsi leszek, hogy az első akadályon hányan tudnak majd átlendülni... Mert aki ott átjut, annak szerintem már a megoldás is meglesz előbb-utóbb. :)
Köszönet a játékért, jó volt!
Megnéztem, tényleg baj van a koordinátánál. A helyeset nem is tudom beírni, állandóan átírja kétszámjegyűre. Rosebb tudja miért. Addig is szorozd meg az E fokértékét tízzel. Közben megpróbálom más böngészővel is átírni. :)
Előzmény: apoda (#5)
Azt teszem, de mindig "Túl messze van a céltól". :(
Ellenőriznéd, hogy jól adtad-e meg? Vagy esetleg kicsit nagyobb tűréshatár?
Ellenőriznéd, hogy jól adtad-e meg? Vagy esetleg kicsit nagyobb tűréshatár?
Előzmény: mudman (#4)
Szerintem én kitaláltam, látok is ott egy piros valamit ami kb. kifliformájú, de a koorsinátákat nem fogadja el. A kifli közepét kell megadni? Vagy valamelyik csücskét? Vagy valamelyik betű helyét (van rajta egy 7+2+9 betűs felirat)? Vagy nem is ez az a kifli?
Előzmény: mudman (#2)
Arról lehet tudni valamit, hogy a "kapcsolódó" mit jelent? Fizikailag kapcsolódik, a közelében van, ugyanabban a városban van...
Hamarosan visszanézek, csak megjött a pék, keresek egy szép pirosra sült kiflit. :-)
Hamarosan visszanézek, csak megjött a pék, keresek egy szép pirosra sült kiflit. :-)