A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2008-04-25 22:57:14
Persze a vége már nem Neked szólt, reméltem, hogy észre veszed. :)
Azért a kérdésre azonnal vad törlésbe, felégetésbe kezdő júzereket szerintem joggal tartom egy kicsit labilisaknak, ugye? Bár úgy fest, a hisztinek valamiért nagy divatja a van a GPS-es fórumokon. Ki érti ezt... Biztos azok a fránya műhódok sugározzák. :)
Moderátori megjegyzés: Észreveszed egybeírandó, főleg annak, akinek munkaeszköze a jó édes anyanyelvünk :P
Moderálva piret által
mudman

Előzmény: zem (#32)
2008-04-25 22:42:03
A Te egészségedre pedig gyorsan csináltam egy indoort! (az idegrendszered pedig nem taglalom... kb. ugyanannyit tudunk egymáséról :-P ;-))
zem

Előzmény: mudman (#31)
2008-04-25 21:55:13
Nem hozok át semmiféle @ jellegű dolgokat, egyszerűen érdekelt, hogy miért is kell ehhez GPS. Mivel engem ez nem érdekel - eleget ülök gép előtt, meg ha mégis ilyet akarok a játszani, a neten találok ezerszer jobbakat - így nem is fogom ezeket "megkeresni". Ha hozzátok hasonlóan labilis idegrendszerem lenne, most a profilom törlésével fenyegetőznék, helyette inkább iszom egy sört. Egészségetekre! :)
mudman

Előzmény: zem (#21)
2008-04-25 11:48:22
Mudman: látom-értem a gondod, de kérlek ne hozd át a @ jellegű dolgokat - sem szóban, sem stílusban. Ezekre a játékokra tökéletesen elég egy másik kategória - de ne legyen már piszkálás.
ID: látszik, hogy sok figyelemmel, ötlettel és energiával kezdted őket gyártani. Biztos az alapítók sem ellenzik a játékos kedved, egy ember negatívabb jellegű írása miatt ne menjen el a kedved! Sokat elviseltél Te már a gc.hu-n, nehogy ez kikészítsen... Jók ezek a játékok, lesz kategóriájuk - szg rendes, folyamatosan újít, megígérte - tuti meglesz, szóval ne morogjon légyszíves senki... Ezért ne rombolj! Játsszunk!
zem

Előzmény: mudman (#3)
2008-04-25 10:44:45
Elnézést, de a sokadik elméleti, indoor agymenés után nem tudom magamban tartani a kérdést: ehhez miért is kell GPS? Ez nem játék múhóddal?
Tudom, nem kell megkeresni és f@szalogni menjek a gc-re, meg hasonlók... :)
mudman


Új megtalálások

Bejelentkezés