A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2008-04-26 15:52:58
Nem lesz ott tömeg! Vagy ha mégis, akkor csak a bázis körül. Az erdőben szerintem el lehet majd férni annyira, mint karácsony előtt a Belvárosi tetőjérés alatt egy szintel. :) Gyertek!
magpet
Házigazda

Előzmény: ID-24 (#38)
2008-04-26 09:38:32
Tudom, hol van az a szegény eb elásva.
Tegnap feri60-nak említettem, hogy mivel 1987 januárja óta vagyok önállóan dolgozó ember, ezért nem vagyok hozzászokva, hogy irányítanak.
Ebben tévedtem. Mivel minden ügyfelem egyben a főnököm is, ezért mindenkinek meg akarok (és meg is kell) felelni.
Neked nem tetszettek a játékaim, és valós érveket hoztál fel ellenük, ezért töröltem őket. Más azt mondta, hogy tegyem őket vissza, visszatettem.
Na majd bekeményítek. :))
Gántra sajnos a tömeg miatt nem megyünk, de szóban biztosan jobban megértenénk egymást.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: mudman (#35)
2008-04-26 09:08:24
Rögtön egy rossz hír: egyáltalán nem foglalkoztatnak a dolgaid. :)
Mindössze figyelemreméltónak, sokatmondónak tartom, ha valaki egy kérdésre - tényleg nem bántásból kérdeztem - azonnal a játékai látványos kivégzésével válaszol.
De ha már az ügyfeleid, és az üzleti haszon szóba került, ha kicsit türelmesebb, higgadtabb vagy, az biztos segít ezen a gondodon is.
Békepipaként pedig hamarosan nekilátok az indoor játékaid végigjátszásának, Gánton meg bármivel hajlandó vagyok Veled koccintani. ;) Písz!
mudman

Előzmény: ID-24 (#34)
2008-04-26 06:19:24
Elárulnád, hogy miért foglalkoztatnak az én dolgaim!
Szabad, csak érdekel, hogy miért minősíted, amit csinálok, miért próbálod bizonyára csalhatatlan emberismereteidre alapozva diagnosztizálni elmeállapotom.
Jó lenne tudni, mi tesz ennyire érdekessé.
Gondolj bele! Továbbfejleszthetném ezen tulajdonságaimat, és az ügyfeleim is bizonyára jobban érdeklődnének irántam. Ebből pedig komoly üzleti hasznom származna.
Bővebb válaszodat örömmel fogadom privátban is.
ID-24
Játékvezető

Előzmény: mudman (#33)
2008-04-25 22:57:14
Persze a vége már nem Neked szólt, reméltem, hogy észre veszed. :)
Azért a kérdésre azonnal vad törlésbe, felégetésbe kezdő júzereket szerintem joggal tartom egy kicsit labilisaknak, ugye? Bár úgy fest, a hisztinek valamiért nagy divatja a van a GPS-es fórumokon. Ki érti ezt... Biztos azok a fránya műhódok sugározzák. :)
Moderátori megjegyzés: Észreveszed egybeírandó, főleg annak, akinek munkaeszköze a jó édes anyanyelvünk :P
Moderálva piret által
mudman

Előzmény: zem (#32)
2008-04-25 22:42:03
A Te egészségedre pedig gyorsan csináltam egy indoort! (az idegrendszered pedig nem taglalom... kb. ugyanannyit tudunk egymáséról :-P ;-))
zem

Előzmény: mudman (#31)
2008-04-25 21:55:13
Nem hozok át semmiféle @ jellegű dolgokat, egyszerűen érdekelt, hogy miért is kell ehhez GPS. Mivel engem ez nem érdekel - eleget ülök gép előtt, meg ha mégis ilyet akarok a játszani, a neten találok ezerszer jobbakat - így nem is fogom ezeket "megkeresni". Ha hozzátok hasonlóan labilis idegrendszerem lenne, most a profilom törlésével fenyegetőznék, helyette inkább iszom egy sört. Egészségetekre! :)
mudman

Előzmény: zem (#21)
2008-04-25 11:48:22
Mudman: látom-értem a gondod, de kérlek ne hozd át a @ jellegű dolgokat - sem szóban, sem stílusban. Ezekre a játékokra tökéletesen elég egy másik kategória - de ne legyen már piszkálás.
ID: látszik, hogy sok figyelemmel, ötlettel és energiával kezdted őket gyártani. Biztos az alapítók sem ellenzik a játékos kedved, egy ember negatívabb jellegű írása miatt ne menjen el a kedved! Sokat elviseltél Te már a gc.hu-n, nehogy ez kikészítsen... Jók ezek a játékok, lesz kategóriájuk - szg rendes, folyamatosan újít, megígérte - tuti meglesz, szóval ne morogjon légyszíves senki... Ezért ne rombolj! Játsszunk!
zem

Előzmény: mudman (#3)
2008-04-25 10:44:45
Elnézést, de a sokadik elméleti, indoor agymenés után nem tudom magamban tartani a kérdést: ehhez miért is kell GPS? Ez nem játék múhóddal?
Tudom, nem kell megkeresni és f@szalogni menjek a gc-re, meg hasonlók... :)
mudman


Új megtalálások

Bejelentkezés