A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Bénák voltunk, nem találtuk. Bár őszintén szólva a csöveslakban, húgyszaggal övezve nem is sok kedve van az embernek keresgélni...
Persze. Csak szerver-oldalon nem kezelunk magassagot, ezert a kuldendo GPS-adatok koze sincs felveve. SMS-ben megkerdezheto, mar amennyire egy vasbeton epulet 18. emeleterol tud erkezni erdemi magassag-adat... :)
Házigazda
Előzmény: vinko (#9)
Megfontolandó. Ha arra jársz, megkérdezed? :)
Nagyon jó lenne bejutni. A 25. emeleten egy komoly nehézségű játékot is telepíthetnénk. :)
Nagyon jó lenne bejutni. A 25. emeleten egy komoly nehézségű játékot is telepíthetnénk. :)
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#7)
most éppen azt sem tudom, kinek a tulajdonában van az építmény pillanatnyilag... :-/
de szerintem a portás pár ezresért beengedne... :o)
de szerintem a portás pár ezresért beengedne... :o)
Moderátor
Előzmény: magpet (#6)
Ha szervezodik egy pecsi kirandulas, akkor nem tudtok elintezni egy bejutast? Nagyon jo volna...
Házigazda
Előzmény: SylverRat (#4)
+1/-5? Jellemző. Pedig nagyon jó ötlet. Ha akkoriban ez lett volna a leírás is, akkor még jobb!
én laktam benne, pár hónapos koromtól kb. 2 éves koromig.
nem emlékszem, milyen volt. :o)
de itt volt a városban talán egyedül gyorslift, ami hamarabb felért a 25. szintre, mint ahol anyám most lakik a lift a 10-re...
de nem sokkal később, hogy elköltöztünk, találták ki, hogy életveszélyes, és költöztettek ki mindenkit...
egyszer, gimiben jártam bent, ismerős-ismerősének-ismerőse révén. igazi kísértettanya. izgalmas volt. :-)
azóta szó volt róla, hogy kollégiumnak, szállodának... még jó lesz, azokért nem (annyira) kár.
nem emlékszem, milyen volt. :o)
de itt volt a városban talán egyedül gyorslift, ami hamarabb felért a 25. szintre, mint ahol anyám most lakik a lift a 10-re...
de nem sokkal később, hogy elköltöztünk, találták ki, hogy életveszélyes, és költöztettek ki mindenkit...
egyszer, gimiben jártam bent, ismerős-ismerősének-ismerőse révén. igazi kísértettanya. izgalmas volt. :-)
azóta szó volt róla, hogy kollégiumnak, szállodának... még jó lesz, azokért nem (annyira) kár.
Moderátor
Szeretem az ilyen jellegő tetemeket, nagyon érik egy pécsi kirándulás. :)
Itt egyébként mi a keresendő objektum? Dobozka?
Itt egyébként mi a keresendő objektum? Dobozka?
Házigazda