A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Ha problémás a hely, akkor a keresendő cucc legyen egy fadarab, amit a helyszínen találsz (nem tájidegen), rávésel pár betűt (nem alkholos filccel, mert az tájidegen, büdös az állatkáknak), és kész a jelszó.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#10)
Nah ezt aztán értelmesen megfogalmaztam.
Szóval kipakolnék egy logfüzetet, vagy valami keresnivaló cuccot.
Ezt még kiötlöm :)
Szóval kipakolnék egy logfüzetet, vagy valami keresnivaló cuccot.
Ezt még kiötlöm :)
Előzmény: Bacu (#9)
Meg lehetne, de nagyon szívesen rejtnék is, lévén még sose tettem. Így ezért remeg csak a kezem, hogy inkább ne-e inkább egy logfüzet kihelyezése után élesítsem a játékot :)
Előzmény: Pupu (#8)
Csináld csak meg azt a játékot! Nagyon szeretnék már végre valahol ráhajtani egy első teljesítésre :-)
A gc-modiktól meg legközelebb akkor kérdezz valamit, ha válaszként azt szeretnéd hallani, hogy hátratett kézzel ülj otthon, és ne csinálj semmit :-)
A gc-modiktól meg legközelebb akkor kérdezz valamit, ha válaszként azt szeretnéd hallani, hogy hátratett kézzel ülj otthon, és ne csinálj semmit :-)
Előzmény: magpet (#7)
Nem gagyi. Ha az adott helyen szerinted egy objektum (láda) elhelyezése aggályos, akkor ne vívd ki senki haragját! Tökéletes lesz a szám.
Házigazda
Előzmény: Bacu (#6)
Bevallom múltkor majdnem feldobtam ide egy börzsönyi "rejtést".
Egyik kedvenc útvonalamon a Jelesfán visz az út. Végül a természetvédelmi terület miatt nem rejtettem.
Viszont bemértem az úton egy jelzőfát, amin egy szám van. Ez megfelelhetne jelszónak is.
Múltkor emailben megkaptam gc modiktól, hogy ne rejtsek az adott helyen, mert nem lenne jó kivívni az erdőgazdaság rosszallását. Így még a virtuális rejtésemet is elvetettem.
De ezek után elgondolkoztam a dolgon. Fényképeim megvannak, mérésem is megvan... Pillanatok alatt ki tudom élesíteni ide a játékot akár.
ti mit gondoltok erről? vagy logbook nélkül gagyi lenne?
Egyik kedvenc útvonalamon a Jelesfán visz az út. Végül a természetvédelmi terület miatt nem rejtettem.
Viszont bemértem az úton egy jelzőfát, amin egy szám van. Ez megfelelhetne jelszónak is.
Múltkor emailben megkaptam gc modiktól, hogy ne rejtsek az adott helyen, mert nem lenne jó kivívni az erdőgazdaság rosszallását. Így még a virtuális rejtésemet is elvetettem.
De ezek után elgondolkoztam a dolgon. Fényképeim megvannak, mérésem is megvan... Pillanatok alatt ki tudom élesíteni ide a játékot akár.
ti mit gondoltok erről? vagy logbook nélkül gagyi lenne?
Köszönöm! Tudom, hogy Téged is érdekel ez a vidék, de mivel első megtalálás lehetőségéről volt szó, eluralkodott rajtam a rút önzés :-)
Azért nem felejtettem el, hogy éjszakai havas túrára készülünk - még azért kéne egy kis hó...
Neked is minden szépet és jót!
Azért nem felejtettem el, hogy éjszakai havas túrára készülünk - még azért kéne egy kis hó...
Neked is minden szépet és jót!
Előzmény: Bacu (#4)
magpet: szólj ha mentek, mert engem is érdekelne ez a rész. :)
Pupu: tudtam, tudtam, tudtam!!! Tegnap este éjjel egykor pont azon gondolkoztam, hogy reggel felhívom drága jó Pupu kessertársunkat és Boldog Karácsonyt kívánok neki, és kipuhatolom merre jár.
Annyira éreztem, hogy be fog előzni, így jórészt már el is ment a kedvem az elsőség megszerzésének lehetőségétől. :)
És beigazolódott az elképzelésem! :)
Gratula neked Pupu! És jó egészséget, kellemes ünnepeket!
Pupu: tudtam, tudtam, tudtam!!! Tegnap este éjjel egykor pont azon gondolkoztam, hogy reggel felhívom drága jó Pupu kessertársunkat és Boldog Karácsonyt kívánok neki, és kipuhatolom merre jár.
Annyira éreztem, hogy be fog előzni, így jórészt már el is ment a kedvem az elsőség megszerzésének lehetőségétől. :)
És beigazolódott az elképzelésem! :)
Gratula neked Pupu! És jó egészséget, kellemes ünnepeket!
Köszönöm! Megpróbálom kikutatni a közvéleményt, de félek, hogy Bubi a túra felénél megfárad. Szerintem majd gyermek nélkül, mert engem a tüske is kevésbé zavar. :)
Házigazda
Előzmény: MrZerge (#2)
A leírt útvonalon: ajánlott parkoló- láda- Kecske-bérc- Jelenc-hegy-parkoló: 14 km + némi szint.
Nekünk a családi ( kényelmes, de szinte folyamatos ) tempóban 4,5 óra volt rejtéssel együtt.
Kicsit rövidebb ha csak a parkoló - láda- parkoló útvonalon mentek. Viszont a kék kereszt egy része kissé elhanyagolt, sok a belógó giz-gaz, ami néhol még tüskés is.
Sok múlik néhány fok hőmérséklet változáson is: Most az alsó részeken kicsit olvadó volt a hó (sáros) feljebb fagyos (havas) talajon mentünk.
Nekünk a családi ( kényelmes, de szinte folyamatos ) tempóban 4,5 óra volt rejtéssel együtt.
Kicsit rövidebb ha csak a parkoló - láda- parkoló útvonalon mentek. Viszont a kék kereszt egy része kissé elhanyagolt, sok a belógó giz-gaz, ami néhol még tüskés is.
Sok múlik néhány fok hőmérséklet változáson is: Most az alsó részeken kicsit olvadó volt a hó (sáros) feljebb fagyos (havas) talajon mentünk.
Előzmény: magpet (#1)
Jól hangzik! :) Közepesen hisztis gyermekkel ajánlott a keresés? Kb. mennyi a túra?
Házigazda