A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
2011-04-28 09:18:37
Sikerült jobb belátásra bírnom a kereskedőt!!! :) (csak egészen minimális tettlegességre volt szükség...)
halaszkiraly

Előzmény: halaszkiraly (#48)
2011-04-12 22:17:03
Hát így jártam én is...
Eljutottam az ékszerészhez, de mindig kiakadt az oreglany Unexpected Error hibánál.
Korábban az MDA-III-am viszont folyton (szó szerint) lefagyott.
Kipróbáltam az emulátorban is - de az is ugyanott szállt el.
Most háromszor próbálkoztam különféle módszerekkel - egyenes megközelítést, az egész közelben betöltést, meg a zónában bekapcsolást is, semmi: mindig elszállt és a mentett játékot sem tudta visszaállítani. Így mindig visszamentem a kezdőpontra, és újrakezdtem a kört. Lett belőle majdnem 5 kilométer hosszú
hiábavaló - és immár reménytelen próbálkozás... Mivel láttam, hogy a többiek is ugyanitt akadtak el - feladtam a további próbálkozásokat.
halaszkiraly

2011-03-14 21:37:22
:-S
Csatlakozom!
Ma este kellemes, a végén már villanyfényes vársétán voltunk, most van egy megbüdösödött sajtunk, egy döglött hollónk, amit leütöttem vele, az ékszerészt hiába ütlegeltem, onnan beborult a játék, úgyhogy "ésTöri"-nél van a gyűrű! :-)
Viszont a tündér nagyon kedves volt! :-))))
Nagyon élveztük, sajnos most időhiány miatt darabban maradt. Majd legközelebb! :-)
Köszönjük, nagyon élveztük!
totzoli65

2010-04-02 09:36:11
Nem fűzök hozzá nagy reményeket, a wherigó engine ugyanaz amivel az Oregon sorozat kijött két éve ( Ver: 2.11 )
Sajnos általunk ismeretlen okok miatt nem fejlesztik ezt a játékot.
Csuhás
Moderátor

Előzmény: Ronin (#44)
2010-04-01 23:50:43
Na, így jár, aki nem olvas fórumot: ma először próbáltam az 550-essel verájgózni és engem is elnyelt az Unexpected Error nevű mohó ékszerész. :)) A bemegyek-a-körbe-és-ott-kapcsolom-újra-b e módszer sem segített. Odáig viszont nagyon kellemes élményt nyújtott.

Ásszem ebből megint telefon lesz... :)
akosgy

Előzmény: Ronin (#42)
2010-03-13 22:47:14
Hát most mindesetre megvárom a 3,26 nembétát és utána újra megpróbálom...
Ronin

Előzmény: Bacu (#43)
2010-03-13 22:37:16
Hmm, lehet player függő :)

Nekem, amikor még anno másodjára játszottam, akkor az exbarátnőm a 100 aranyat elszórta. Nem tudom hogy csinálta, de se sípunk, se aranyunk nem maradt :)
Jellemző! A nők csak szórják a pénzt :DDD
Bacu

Előzmény: Ronin (#42)
2010-03-13 22:32:47
Sok mindent kipróbáltam:
Kikapcs-bekapcs, mentett állás betöltés, más irányból közelítés, zónán belül visszatöltés, zónán kívül visszatöltés... és ezek kombinációi... Negyed órás próbálkozás után nehezen tudtam magam tovább győzködni az újra próbálkozásról :(
Ronin

Előzmény: Bacu (#41)
2010-03-13 20:29:06
Trükk?
Mikor mi csináltuk, akkor szintén fagyás volt. Majd állás visszatöltést követően sikerült bebocsátást nyerni a kereskedőhöz, mikor már ott álltunk.
Sajnos mindenkinek ott lefagy a cucc... elkerülhetetlen... :(

Bacu

Előzmény: Ronin (#40)
2010-03-13 19:12:08
Ma ismét egy negatív élmény :(
A kereskedőnél Unexcepted Error :(
Vagy tízszer próbáltam újra ezen pont környékén, de sehogy sem bírtam rávenni a kütyüt, hogy túllendüljön ezen a hibán :(
A zónán belül még a játékállást sem volt hajlandó visszatölteni.
Akinek sikerült folytatnia, lehet tudni, hogy mi a trükkje?
Ronin

2010-02-22 20:41:59
Szerintem ez azért van, mert sok kesser már sok gyűrűt adott el ott.
Telített a piac...
:-)))))))))))
apexsek

Előzmény: R.Guszty (#36)
2010-02-22 10:52:40
Kitartás! Nekem is négy részletben sikerült teljesítenem. (De nem kellett újra kezdeni)
R.Guszty

Előzmény: vinko (#37)
2010-02-22 10:34:13
Köszi!
Legközelebb nem adjuk fel ilyen könnyen. Én elkezdtem volna előlről, de a gyerekek már "nyafogtak"... :) Nekik kell az azonnali sikerélmény.
Mivel nagyon tetszett, így hamarosan visszatérek! :)
vinko

Előzmény: R.Guszty (#36)
2010-02-22 10:26:01
Szia!

Ha a visszatöltéskor hibaüzenetet ad, ki-be kapcsolás után be lehet tölteni. Nekem is csak többszöri próbálkozásra sikerült "eladnom" a gyűrűt.
R.Guszty

Előzmény: vinko (#35)
2010-02-22 10:15:06
Sajnos nekünk sem sikerült teljesítenünk a játékot, pedig nagyon tetszett. A gyűrűért csak "hibaüzenetet" kaptunk cserébe és a visszatöltés sem sikerült.
De nem adjuk fel! Legközelebb újra megpróbáljuk!
vinko

2009-10-25 13:07:53
Pontosan ugyan ez történt velünk is. Ha kb. 30m-re megközelítettük a kereskedőt, gyűrűvel a zsebünkben, lefagyott. A mentett állást is csak akkor tudtuk visszatölteni, ha eltávolodtünk ettől a helyszítntől. Pedig próbáltunk elég sok mindent, három irányból is közelítettünk a kereskedők felé, elem csere is volt, helyszínen bekapcs is, végig jártuk még egyszer a helyszíneket, próbáltuk "gps demo" módban, de végül feladtuk.
Vajon a cartridge a hibás, vagy a szoftver?

Előzmény: csumali (#30)
2009-07-01 06:10:24
Igen, ezt én is tudom tanúsítani:
Az egyik saroknál, 1 Colorado+ 2 oregon telesen egyszere fagyott ki. Pontosabban indul újra, ha jól emlékszem...

Volt még egy helszín, ahol külön váltunk, s az egyik irány "jó" volt, a másik irányból érkezőknek kifagyott utközben a gépük ismét.

Ettől függetlenül nagyon élveztük mindannyian a kalandos játékot!
Egy könnyű választás: sűrűn kell menteni!
Persze tudom, két fix helyen volt a gond, csak nem akarom elárulni...
apexsek

Előzmény: Bacu (#31)
2009-07-01 06:09:45
Olvasd el a logomat a játéknál.
Csigabiga

2009-07-01 00:09:45
Igen, ezzel a hibával mi is találkoztunk anno. Egyszerre fulladtak le az oregonok és coloradok. (többen voltunk) Viszont utána sikerült betölteni az elmentett játékot és tudtuk folytatni.
Aki tud wherigot játszani annak csak ajánlani tudom, mert jó pofa a sztori és a játék is.
Bacu

2009-06-30 23:07:46
Kétszer is nekifutottunk, de végül feladtuk :-(

A kereskedők udvarához közeledve "unexpected error" üzenettel állt le a colorado. Ha a szükséges tárgyat már megszereztük , és a kereskedők közelében voltunk, mindig ez a hiba, ill. nem lehetett betölteni a mentést.

2009-04-27 08:38:28
Szombaton akartuk játszani egy Asus A686-al. Az elején volt egy kis gond a jellel, de végül megoldódott. Szépen feljöttek a pontok, de sajnos egyikre sem lehetett "kattintani". Mintha durván belassult volna (nem fagyott meg). Találkozott már valaki ilyen problémával? Lehet, hogy a kütyü nem bírja?
eperdzsem

2009-01-03 00:48:28
A Dísz téren összeomlott :o(
Újra kezdtük és szorgosan mentettünk, de lemerült a kütyü Kelemen felé menet.
Talán egyszer eljutunk a királyig is.
safc

2008-12-29 13:26:59
Így van, lesz is ilyen. Már a Várban sétálgatva beszéltünk erről szg-vel. Azért köszönjük az emlékeztetőt! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: petika (#26)
2008-12-29 09:14:21
Szerintem kellene egy új játék kategóriát létrehozni a Whereigo játékoknak, mivel a játokosok jelentős része nem rendelkezik a játék megoldásához szükséges ketyerével. Bár lehet, hogy nem ebbe a topicba kellett volna írnom a véleményem azt hiszem innen is eljut az illetékesekhez :-)
petika

2008-12-28 22:08:18
...és az illető a színpadon állva egy notebookról maga submitolhatja a moderciót. Lehetne ez a GPSGames és mondjuk a T-Mobile közös ajándéka. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: szg (#23)
2008-12-28 22:06:58
Akkor ezen még dolgozz, mert ennyiért nem moderálunk. :) Főleg azért nem, mert bár személy szerint nem tetszett, de nem volt sem törvénytelen, sem személyeskedő vagy gyalázkodó.

A hibaleírást köszönöm, javítottam is. Azóta esetleg nézted? Mert a wherigo-építés is olyan, mint az egyszerű írás: mikor késznek tűnik, átnézem tízszer, majd közzéteszem. Ekkor jön a "szűz szem", és talál benne egy tucat hibát. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Szab (#22)
2008-12-28 21:54:04
Már nem előszőr mondod, hogy az első moderálásra hajtasz... Ha a moderáció a következő versenyig nem fog megtörténni, akkor ott kisorsolunk egy darab moderációt tetszőleges (saját) hozzászólásra :)
szg
Házigazda

Előzmény: Szab (#22)
2008-12-28 21:39:55
Elnézésedet kérem, nyugodtan moderáld ami nem tetszik.(Úgyis rég várom már az első moderációt, tudtommal ilyen még nem volt:)) Leginkább a minél pontosabb hibaleírás volt a célom, hátha tudod javítani.

Egyébként akinek nincs wherigo képes kütyüje(ma még ez a többség), az csak így tud ezzel játszani. Azért így is elszórakoztam vele. És ha a jelszót meg szeretném tudni, akkor el fogok menni a várba. Merthogy guglizni nincs türelmem. Nomeg ha könnyen guglizható lenne, akkor gondolom Fairy már bejelentette volna.
Szab

Előzmény: magpet (#17)
2008-12-28 20:43:04
... ami infravörös, ultraibolya valamint röntgen- és gamma-tartományokban is rögzít és így látható lesz a képeken a tégelybe/dobozba rejtett jelszó :-)
Fairy

Előzmény: magpet (#20)
2008-12-28 20:18:53
Az is csak addig fog működni, míg a gugli meg nem jelenik a mm-felbontású fotókkal. :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Fairy (#19)
2008-12-28 19:34:26
Mit gondolsz, újabban miért csak terepen elrejtett jelszavas játékokat teszek közzé? :-))
Fairy

Előzmény: magpet (#17)
2008-12-28 18:58:23
Javítgattam: csak akkor tudod eladni a gyűrűt, ha van is olyanod. A sípot csak akkor tudod átadni a királynak, ha betérsz az udvarba. Legalábbis nálam most ez a helyzet. Van még hiba valahol?
magpet
Házigazda

Előzmény: Szab (#15)
2008-12-28 18:39:04
Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült feltörni a játékot! :) Mi szg-vel a Várban sétáltunk és fotózgattunk, ami így visszagondolva meglehetősen buta, felesleges időtöltés volt. Nem is éreztem jül magam.
Azért hátha lesz olyan is, aki teljesen beteg módon kimozdul a gép elől, és sétál a helyszínen... :)

Szab: egy tiszteletteljes kérés, de meg ne sértődj: semmi baj azzal, hogy Neked kizárólag a netkesing a kihívás. De kérlek, hogy a fórumot ne írd tele az "okos" megoldással! Egy kültérben játszódó dolognál ne az legyen már az alapértelmezés, hogy miképpen lehet minél rövidebb idő alatt megoldani PC-ről! Elismerjük profizmusodat ebben a műfajban, nem kell tovább bizonygatnod. :)

Hibák: köszönöm a jelzéseket! Igyekszem javítgatni őket. Sajnos a wherigo builderben van pár érdekes bug, amikbe a játék építésekor belefutottam. Nem minden kapcsolagatható úgy, ahogy szeretném.
magpet
Házigazda

2008-12-28 16:34:58
Először nekem is így sikerült, de utánajártam, hogy mi lehetett az eredeti koncepció :-)
Fairy

2008-12-28 16:30:06
Igen, rájöttem mit kellett volna. Csak tényleg kicsit hibás a játék, ezért akár úgy is be lehet fejezni, hogy kihagysz pár dolgot, vagy úgy, hogy marad a végére egy sajtod. (Amit sajnos sem megenni nem lehet, sem átadni mondjuk a királynak.)

Infó:

Ha valaki gyorsan akar végezni, akkor: ékszerésznél gyűrű eladás(pedig ugye elvileg nincs is gyűrűd a kezdetnél), síp vétel, átadás, happy end. Az is furcsa, hogy a síp átadáshoz nem is kell, hogy a királyi palotában legyél helyileg.
Szab

Előzmény: Fairy (#14)
2008-12-28 16:19:19
Na, a játék lényegéről maradtál le :-(
A helyes sorrend:
Infó:
nonstop sajtbolt, holló, ékszerbolt, FaKe-parkoló, északi várvég, palota

Csak az érdekesség kedvéért útbaejthető:
Infó:
Emberek, tündér
Fairy

Előzmény: Szab (#13)
2008-12-28 16:14:42
No én is végigértem, így látom a képet. Bár nem érzem azt, hogy most sokkal többet tudok, mint amit a legelején, amikor csak notepadot használtam. De azért jó volt elszórakozni vele.
A holló és az ékszerész vajon minek? Te használtad valamire vagy az csak zsákutca, amit sikeresen kikerültem?
Szab

Előzmény: Fairy (#11)
2008-12-28 16:08:37
Kicsit talán bugos: eladtam a gyűrűt(majd a pénzen megvettem amit kellett), pedig nem is volt gyűrűm. És persze így a sajt is megmaradt.
Aztán később rátaláltam arra, akinek a sajtot kellett volna adni a gyűrűért, ott jöttem most rá, hogy pici hiba lehet a játékban.
Szab

2008-12-28 15:57:28
Még nem, még csak itthonról keresgélek egy, a tereptől mért kb. 2 m magasságban levő tárgyat, ami igen közel van egy építményhez :-)
Fairy

Előzmény: Szab (#10)
2008-12-28 15:50:33
Ezek szerint már úton vagy Budára? ;)
Szab

Előzmény: Fairy (#8)
2008-12-28 15:50:06
Ez még emulátorral is elég kacifántos, pedig tudom, hogy élőben ez a néhány kattintás több km futkosást jelentene. :)
Szab

Előzmény: magpet (#6)
2008-12-28 15:46:50
Éppen az utolsó fázisnál tartok :-)
Fairy

Előzmény: magpet (#6)
2008-12-28 15:42:38
Köszönöm! Ki fogom próbálni.
VP.hu

Előzmény: magpet (#2)
2008-12-28 15:37:58
Igen, ismerjük a jelenséget. Ezt a játékot viszont nem lesz egyszerű színtisztán emulátorral megoldani, de még a gwc visszafejtése sem segít. Ugyanis a jelszó ninc sbelecsomagolva. Persze kiadós guglizással biztosan megoldható ez is, szándékosan nem lehetetlen.
magpet
Házigazda

Előzmény: Fairy (#5)
2008-12-28 15:34:34
B
Fairy

Előzmény: magpet (#4)
2008-12-28 15:33:42
Készül a kínai strandpapucson futó Nüvi550-emulátor? Vagy a builderben megbújó gyári emlutárra gondolsz? :)
magpet
Házigazda

Előzmény: Fairy (#3)
2008-12-28 15:30:18
Tudnak. További részletek hamarosan :-)
Fairy

Előzmény: VP.hu (#1)
2008-12-28 15:23:54
Sajnos nem. A wherigo egy új játék-típus, amihez szükséges a "lejátszó". Ez pedig vagy valamelyik újabb Garmin lehet, vagy PDA zsebwindóz oprendszerrel (erre létezik még wherigo player). De ha szeretnéd kipróbálni, szívesen adok kölcsön alkalmas szerkezetet (természetesen tériítésmentesen! :)
magpet
Házigazda

Előzmény: VP.hu (#1)
2008-12-28 15:21:55
Közönséges halandók (PDA és a felsorolt GPS-ek nélkül) tudnak ezzel valamit kezdeni?
VP.hu

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN GPSMAP 62
79 900 Ft.