A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
Amint bejelentkezek, a játék eltűnik a térképről. Ha kilépek újra előbukkan a fényképikonok alól.
Játékosokban bízhatsz szerintem. Inkább csak a kiváncsiskodó muglik (nem kesserekben) kérdésesek.
Talán azonban a kirándulós kesserek picit mások, mint a kizárólag városi drive-in pontvadászok. (nah, mit fogok én ezért kapni! :))
Tegnap Tas (taska1981) elég durvát mondott: tavaly 32 geocoint rakott ki ládákba. Ebből ötöt továbbvittek már, 3 még helyén, a többi pedig eltűnt!!!
Talán azonban a kirándulós kesserek picit mások, mint a kizárólag városi drive-in pontvadászok. (nah, mit fogok én ezért kapni! :))
Tegnap Tas (taska1981) elég durvát mondott: tavaly 32 geocoint rakott ki ládákba. Ebből ötöt továbbvittek már, 3 még helyén, a többi pedig eltűnt!!!
Előzmény: mudman (#6)
Jah, csak nem vagyunk rongálós típusok, így nem kezdtük lebontani a kilátót, pedig akkor lehet fejünkre esett volna :)
mudman:
Nem tartasz attól, hogy a muglik kilesik mit csinálnak fenn épp a kesserek és később 'levadásszák'?
mudman:
Nem tartasz attól, hogy a muglik kilesik mit csinálnak fenn épp a kesserek és később 'levadásszák'?
Előzmény: piret (#3)
Fent a toronyban találkoztunk velük. Szemfülesek voltak és kiszúrták, miben sántikálunk. :)
Mi meg nem sunnyogtunk, beavattuk a szerencséseket.
Mi meg nem sunnyogtunk, beavattuk a szerencséseket.
Előzmény: Csuhás (#1)
Tegnap mi is arra jártunk 4 körül (lásd blogom, és a többiek GC találata), így sajnáltuk, hogy ez nekünk kimaradt.
Sajnos mi nem rendelkezünk ilyen telepatikus képességekkel. :(
Sajnos mi nem rendelkezünk ilyen telepatikus képességekkel. :(
Gratulálok Hz telepatikus képességeihez amivel sikerült egy ma kijött ládát még tegnap megtalálnia! :-)
Moderátor