A játék saját fóruma. A játék adatlapja itt.
ja, akkor mehetne több dolog akár a "megszűnt" kategóriába (sorozatba) is!
Ez technikai dolog, de most már itt írom:
Esetleg, az indoor játékokat a készítő egy sorozat alá rendelhetné.. és így nem kéne végiglapozni mindet, ha nem tetszik valakinek.. és ha más dátummal készültek az egyes részek, akkor is egyben látható-játszható..
Esetleg, az indoor játékokat a készítő egy sorozat alá rendelhetné.. és így nem kéne végiglapozni mindet, ha nem tetszik valakinek.. és ha más dátummal készültek az egyes részek, akkor is egyben látható-játszható..
Mi van??
Békésen bámulom a tv-t, aztán gondolok egyet és benézek, van-e valami új játék. Sztártvársz 34?? Meg már az idő is lejárt?
Ahogy ezt a fórumot elnézem, nem aratott osztatlan sikert. Bevallom, besokalltam a nemnemek, pénzek és miezamakrók tengerétől...
Szeretnék újra értelmes játékokat. Légyszi!
Békésen bámulom a tv-t, aztán gondolok egyet és benézek, van-e valami új játék. Sztártvársz 34?? Meg már az idő is lejárt?
Ahogy ezt a fórumot elnézem, nem aratott osztatlan sikert. Bevallom, besokalltam a nemnemek, pénzek és miezamakrók tengerétől...
Szeretnék újra értelmes játékokat. Légyszi!
Nem néztem végig minden felhasználót, csak itt első ránézésre az arányok alapján jó ötletnek tűnt :) Amúgy sem én vagyok a programozó.. ugye
Előzmény: Fairy (#9)
Most látom, egymás után zárulnak le a sorozat tagjai. Esetleg törlődhetnének is?? ;)
Khmm... Ez nem túl jó ötlet. Pl. ID-nek is sokkal több a saját játéka, mint a teljesített. És ez nem baj, ugye?
Előzmény: zakany (#5)
Éppen most próbáltam valahogy finoman érzékeltetni aggályaimat ezzel a giga sorozattal kapcsolatban. Kerestem a megfelelő fórumot, de ez is jó. ;)
Azt hiszem, nem sokat tudok hozzátenni a korábbi véleményekhez.
Ezek a "játékok" egy erre szakosodott fan-klubban elmennének, de ide????? Különösen ekkora dózisban????
Azt hiszem, nem sokat tudok hozzátenni a korábbi véleményekhez.
Ezek a "játékok" egy erre szakosodott fan-klubban elmennének, de ide????? Különösen ekkora dózisban????
Valóban nem kötelező minden játékkal játszani :)
Mindenkinek más tetszik..
de azért van egy értelmes határ..
Mindenkinek más tetszik..
de azért van egy értelmes határ..
Előzmény: pepe (#6)
Ez valóban egy minden bizonnyal egyszerűen kivitelezhető megoldás lehetne, ámde önmagában nem garancia a minőségre. Tőlem egy sorozat akár 100-as hosszúságú is lehet, feltéve ha valami érdekeset, tanulságosat stb. mutat.
Persze nem kötelező mindent játszani. Ezt már az egyik játék kapcsán egy rejtő a fejemhez vágta, csak ott az volt a baj, hogy csak a megfejtéskor derült ki, hogy mennyire érdektelen "információ" a megfejtés.
Persze nem kötelező mindent játszani. Ezt már az egyik játék kapcsán egy rejtő a fejemhez vágta, csak ott az volt a baj, hogy csak a megfejtéskor derült ki, hogy mennyire érdektelen "információ" a megfejtés.
Előzmény: zakany (#5)
moderáció sem kell.. ennél egyszerűbb lenne egy korlátozás, amin már megbukott volna!
Senki NE tudjon több játékot készíteni annál, mint amennyit már ő maga megfejtett!
Senki NE tudjon több játékot készíteni annál, mint amennyit már ő maga megfejtett!
Tőlem lehet egy sorozat tíznél hosszabb (jó, most "többrendbelileg"is hazabeszélek :-) ), csak legyen kellő színvonala. De hogy mások játéksorozatait említsem: bolyak-Lista, jalso-Hírhedett zenészek, H.Gábor-Nem, nem soha, de még sorolhatnám. Azt hiszem, hogy értjük egymást.
Előzmény: Astral (#3)
Éppen azon gondolkodtam, kivel oszthatom meg aggályaimat, hogy miért kell egy ilyen kultúrszemetet ilyen mértékben terjeszteni. Te ezt jóval szelídebben fogalmaztad meg Lehet, hogy már itt is elkelne a moderálás? :-)
Előzmény: apoda (#1)