Tanulságos olvasgatni az önpusztító hülyeség példáit - okosabbak akár tanulhatnak is belőle...
2010-10-15 10:40:33
Ajjaj! :o) [link]
Csigabiga

2010-03-23 12:56:42
Azt hiszem, ez maximálisan ide illik: [link]
Csigabiga

2010-01-24 07:08:06
1999-ben Kijevben egy férfi áramütésben meghalt, miközben halat fogott. A férfi a folyópart melletti házából elektromos kábelt vitt ki a vízhez, hogy áramütéssel fogjon halat. A halak el is pusztultak, a víz tetején lebegtek, így a férfi könnyedén ki tudta volna halászni őket. Mielőtt azonban a folyóba gázolt, egy dologról elfeledkezett: kihúzni az elektromos vezetéket. Az okos halász ugyanúgy járt, mint a halak.
Csigabiga

2010-01-15 15:34:21
Beszakadt a födém a svédországi Vaxjo városának fogyókúra-klinikáján, mikor egy csoport diétázó épp találkozót tartott, írja a Telegraph. Húsz ember állt sorban, hogy mérlegre állva ellenőrizzék, mekkora súlytól sikerült a programon megszabadulniuk, mikor morajlani kezdett lábuk alatt a padló.

Hirtelen egy hatalmas puffanást hallottunk, először azt hittük, hogy földrengés van, aztán minden a levegőbe repült - számolt be a helyi Local című lapnak az egyik szemtanú. A födém beszakadt a terem egyik sarkában és a falak mentén, majd a repedések miatt a terem többi része is beomlott.

A fogyókúrázók nem sérültek meg, még a mérleget is sikeresen kimenekítették az épen maradt folyosóra, így a hetente esedékes súlyellenőrzést be tudták fejezni.
MrZerge

2010-01-04 13:43:14
Két önrobbantó bankrabló lett 2009 Darwin-díjazottja, azaz a fura halálnemek éves bajnoka".

A két belga bankban szolgált rá a negatív elismerésre: nemcsak a kiszemelt széfet robbantotta fel, hanem az egész bankot, így önmagával is végzett. A rendőrök egyiküket ugyan élve találták, és kórházba szállíttatták, ám hamarosan belehalt fejsérüléseibe a férfi. Társáról előbb azt hitték a rendőrök, hogy meglépett, ám később előkerült holtteste a törmelék alól.

A fura halálozások tavalyi második helyezettje az a férfi, aki Floridában egy közlekedési dugóban kiszökkent autójából vizelni, alacsony falnak nézett egy hídkorlátot és mögé szökkent. Húsz méter zuhanás után szörnyethalt.

A harmadik helyre egy nő került, amire még nem volt példa, ugyanis most először fordult elő, hogy a szebbik nemből is akadt jelölt a Darwin-díjra. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már a rendőrök nem tudták megmenteni.
Bacu

2009-12-11 13:21:08
Idevaló:[link]
R.Guszty

2009-12-10 21:46:56
Azt hiszem idevaló: [link]
Togo

2009-12-09 08:47:33
Szerintem itt a helye ennek a hírnek is:
Rendőrökkel együtt akartak ellopni egy rendőrautót:
[link]
MrZerge

2009-12-08 18:34:33
Színesfém tolvajokról kaptam mailbe pár képet, de én nem tudtam végignézni. A légkábelekkel folytatott harcuk végkimenetele látható a képeken, nem részletezem. Na ők extra barmok voltak és extrán rábafftak!
Ha szeretnéd, átküldöm a képeket. (Tényleg nem néztem végig!!!)
H.Gábor

2009-12-07 07:07:50
A napokban hallottam: egy 46 éves brit férfi egy olasz sípályán egy védőkorlátról levett habszivacsból készített alkalmi szánkón csúszott le két barátjával. A hibát ott követték el, hogy ugyanazon a lejtőn kezdtek el erősen gyorsulva csúszni, amelynek védőkerítését megszabadították a puha anyagtól. Természtesen annyira felgyorsultak, hogy a szerkezet irányíthatatlanná vált, több sízőt elgázoltak, majd szupernovaként csapódtak a korlát azon, csupasz acél részének, ahonnan a szivacsot előzőleg lefejtették. Az ötletgazda brit férfi azonnal meghalt, lefejelte a kerítésoszlopot.
gábor

2009-12-06 18:52:44
Nemcsak Ráth-Végh Istvánt foglalkoztatta az emberi butaság - engem is érdekel! Ezért, és humorom jellege okán, nagy élvezettel tanulmányozgatom a Darwin Awards honlapot, amely ugyebár olyan emberekről szól, akik kirívó ostobasággal okozták saját halálukat, kivonva megukat ezzel a további szaporodásból, egyben hozzájárulva az emberiség törzsfejlődéséhez.

Ma egy ide illő hírt hírt olvasok a neten. Emberünk kiszabadul a baracskai dutyiból, és mi az első dolga? Sötétedés után, sötét színű ruhában kiül az országút kellős közepére. Halálra gázolják. Ha csak egy csepp esze van, ugyanezt megtehette volna a dutyiba bevonulás előtti estén is - mennyi kellemetlenséget úszott volna meg! Ha más valaki tarsolyában is van történet egetverő baromságról, szívesen olvasnám.
Pupu

Bejelentkezés

Akciós
GARMIN eTrex 20
49 900 Ft.