GeoBolt túra 2.
2010-10-18 | Események | 69 hozzászólás

Rendezvény mottója: "Vendégünk vagy egy almára!"

Helyszín: Rácalmási szigetvilág, tanösvény
Koordináták: É 47°1,825' K 18°57,118'
Parkolás: É 47°1,673' K 18°56,975'

Időpont: 2010. október 23. 10:00-17:00

Második rendezvényünkön egy kényelmes, jól kiépített tanösvényre invitálunk, mely nem túl messze található az ország közepétől, így számodra is könnyen megközelíthető :) Célunk, akárcsak a múltkor, hogy jól érezzük magunkat, beszélgessünk, sétáljunk és közben pár jelszót összegyűjtsünk. Termékeink széles választéka természetesen ismét megtekinthető lesz, illetve ha megtetszik valami, akkor helyben, postaköltség nélkül is vásárolhattok :) A tűzgyújtási tilalom miatt főzni sajnos nem tudunk, viszont egy forró teára és némi pogácsára a vendégeink vagytok. Természetesen a GPS-eteket se hagyjátok otthon, hiszen lesz pár elrejtett "láda" is. A résztvevők között ajándéksorsolás lesz a nap folyamán. A terep nagykerekű babakocsival is könnyen járható, nagy része murvával szórt vagy döngölt földút. A kiindulópont közelében számos fedett és fedetlen pad található, némi asztallal együtt.


A rendezvény tervezett menete:


10:00-tól: Regisztrálás
10:45-ig: Pontok kiosztása, indulás
14:00-től: Elemózsia osztás
15:00-ig: Beérkezés
16:00-kor: Eredményhirdetés

A rendezvény ideje alatt korlátozott számban rendelkezésre bocsájtunk gyermekjátékokat, focilabdát.

A teljes terület megközelítőleg 5 km2. A túra folyamán 10-15 ládát lesz majd lehetőségetek megtalálni, ebből 8-10 lesz a "kötelező". A pontokat papíron fogjuk tudni odaadni, illetve az USB-s Garmin készülékkel rendelkezőknek rá is tudjuk tölteni a kütyükre. A soros porttal rendelkezőktől elnézést kérünk. Az ajándékok sorsolás útján lesznek kiosztva, az eseményt direkt nem versenynek, teljesítménytúrának szervezzük, inkább egy kényelmes szombati sétát szeretnénk nektek kínálni.


Díjak:


Nevezési díj: 1400 Ft / GPS (tartalmaz egy pogácsát és egy pohár teát)
Pótpogi+tea: 300 Ft / fő

Az elemózsiát a péntek (okt. 22) 12:00-ig jelentkezőknek tudjuk garantáltan biztosítani, a dél után jelentkezők a "készlet erejéig" fogyaszthatnak. A helyszínen korlátozott mennyiségben lehetőség lesz egyéb friss péksüteményt vásárolni.

FIGYELEM! Az erdő területére (a sorompó után) TILOS autóval bejönni! A bázispont kb. 300 méter séta a bejárattól.

További információ és jelentkezés: GeoBolt.hu
Bejelentkezés