Hír: Tisza-tavi Ökocentrum - GPS Nap [2012.10.06.]
Tisza-tavi Ökocentrum - GPS Nap
Tisza-tavi Ökocentrum - GPS Nap [2012.10.06.]
2012-09-17 | Események | 22 hozzászólás

Téged is várunk október 6-án szombaton egy kis GPS-es kalandra Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrumba!
Fedezd fel az Ökocentrum által bemutatott páratlan természeti értékeket a modern kincskeresés eszközével, és nyerd meg az értékes díjak egyikét, akár egy GARMIN Nüvi 30 autós GPS készüléket!

Családi kategória: a GPS által megmutatott pontokon találd meg a helyes választ a kérdésekre, illetve oldd meg az ott található feladatot! Kisgyermekkel is bátran nekivághatsz, a játék az Ökocentrum parkján belül történik, 1-2 óra könnyű sétával teljesíthető.

 

Verseny kategória: rendhagyó navigációs verseny az Ökocentrum parkjában és környékén. A GPS által megmutatott pontokon a tájfutáshoz hasonló lyukasztókkal történik az igazolás. Bár nem nagy a terület, a navigáció fontos szerephez jut, ugyanis a pontok tetszőleges sorrendben felkereshetők.

 

A GPS nap programjain való részvétel egyetlen feltétele az Ökocentrumba szóló belépő megváltása, amiből most a programra hivatkozva 15% kedvezményt biztosítunk.
A játékon saját GPS készülékkel is lehet indulni (GARMIN készülékre a pontokat fel is töltjük), de a helyszínen a szervezők is biztosítanak készüléket (GARMIN eTrex10, eTrex20). A kölcsönzés ingyenes, mindössze 5.000.-Ft letét szükséges.

 

A GPS járékok időtartama: október 6. szombat, 10-16 óra.

 

A jéték végén az összes sikeres teljesítő között ajándékokat sorsolunk ki. A fődíj egy GARMIN Nüvi 30 autós GPS!

Bejelentkezés