GPS Nap a Tisza-tavi Ökocentrumban [2013.10.05.]
2013-09-18 | Események | 5 hozzászólás
A tavalyi év után idén is megrendezzük a GPS Napot a Tisza-tavi Ökocentrumban. Kellemes séta egy kis játékkal a páratlan környezetben, Garmin-, Ökocentrum- és GPSGames ajándékokkal.
Téged is szeretettel várunk október 5-én szombaton Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban a GPS Napon!

Egy játékos pontkereső verseny keretében járhatod be az Ökocentrum parkját, a Tisza-tavi Vízi Sétányt, akár családdal, kisgyerekekkel is könnyedén teljesíthető távon. A játékra külön nevezési díj nincs, az Ökocentrum belépő megvásárlása elegendő - ebből pedig a GPS Napra hivatkozva 15% kedvezményt is kapsz.

A feladatok idén az Ökocentrum parkján kívül a Tisza-tavi Vízi Sétány és Tanösvény területét is érintik. A belépőjegy megváltásakor dönthetsz, hogy melyik változat szimpatikusabb: az "Ökocentrum alap" jegytípussal a parkban lévő pontokat érheted el, míg a "Vízi sétány" típusú belépővel a park mellett a Tanösvényt is meglátogathatod, az ottani pontokat is felkeresheted. A jegy ára a Tanösvényre induló hajójáratot is tartalmazza! A 15% kedvezmény ezen a napon mindkét jegytípusra vonatkozik, ha a pénztárnál a GPS Napra hivatkozol.

A játékban saját GPS-eddel is részt vehetsz, ebben az esetben a pontokat a bázison feltöltjük készülékedre. Ha nincs saját GPS-ed, akkor az Ökocentrum és a GPSGames jóvoltából ingyenesen kölcsönözhetsz a helyszínen (ehhez mindössze egy fényképes igazolványra és 5000.-Ft kaucióra van szükség).

A játék nem időre megy, az összes sikeres teljesítő között sorsoljuk ki az Ökocentrum, a Garmin és a GPSGames ajándékokat.

A feladat teljesítésére 1-2 óra elegendő, tehát bőven lesz időd a Tisza-tavi Ökocentrum által kínált látványosságokat megtekinteni: Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, vidrák, teknőcök, számtalan vízimadár, tájház, kilátótorony, Tisza-tavi Vízi sétány és Tanösvény, stb. - meg se próbáljuk felsorolni. :)

Találkozunk Poroszlón október 5-én, 10:00-16:00 között! Kérdéseidet itt, a hír fórumán várjuk.
Bejelentkezés