Ökocentrum GPS Nap - 3.
2014-09-04 | Események | 4 hozzászólás
Október 4-én szombaton ismét GPS Nap a Tisza-tavi Ökocentrumban Poroszlón! Egy fantasztikus helyszín, GPS-es játékok, nyeremények - köztük egy Garmin Vivofit!
Szeretettel várunk mindenkit október 4-én szombaton Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban a GPS Napon! Az Ökocentrum parkjában elrejtett pontokat családi gyalogos vagy gyorsasági versenyszámok formájában keresgélheted GPS-szel. Készüléket adunk a helyszínen, de természetesen a sajátodat is használhatod, Garmin GPS-re a pontokat feltöltjük.
A GPS Nap alkalmából a programra hivatkozva a pénztárban a belépőből 15% kedvezményt biztosít az Ökocentrum.

A játék 11-15 óra között tart. 15 órakor az Ökocentrum első emeleti konferenciatermében egy előadást hallgathatsz meg a GPS és a természetjárás kapcsolatáról, valamint megnézheted és kipróbálhatod a különféle Garmin GPS készülékeket.
16 órakor kezdődik az eredményhirdetés és sorsolás, valamint a díjak átadása. A gyorsasági kategóriában a leggyorsabbak kupát és ajándékcsomagot kapnak, a családi kategória résztvevői között pedig - időeredménytől függetlenül - értékes ajándékokat sorsolunk ki: Ökocentrum és Garmin ajándékcsomagok, fődíjként pedig egy Garmin Vivofit fitness karpánt!

Mindenkit szeretettel várunk!



Bejelentkezés