Hír: Fehér csillagok 2009.
Fehér csillagok 2009.
Fehér csillagok 2009.
2009-10-17 | Események | 300 hozzászólás
Fehér csillagok 2009. címmel borászati játék indult a Turizmus ZRt., a Nemzeti Bormarketing Program és a Garmin támogatásával a GPSGames.hu-n. Közel egy hónapon át játszhatsz, keresgélhetsz, a végén pedig értékes nyereményekkel - és szépen bővült borászati tudással - gazdagodhatsz.

A Szent Márton napig (november 11.) tartó játék során 90 indoor - otthon, a számítógép mellett teljesíthető - feladvány jelenik meg, minden nap néhány újabb. Hamarosan láthatóak lesznek a legendás magyar borvidékeken kihelyezett kültéri játékok is: GPS-szel, vagy akár anélkül, a leírás alapján kell megoldanod a feladatot a helyszínen. Nem lesz nehéz. :)

 

A játékok különböző pontértékeket képviselnek, aminek a végső értékelésnél és a sorsolásnál lesz komoly jelentősége. A legtöbb pontot elérőket is díjazzuk, de mindenki esélyes, mert több értékes nyeremény sorsolással talál gazdára. A díjak között szerepel (a teljesség igánye nélkül) egy kétszemélyes hétvége a Hilltop Borhotelben, egy 8 főre szóló családi vagy baráti borkóstoló, valmint egy Garmin Nüvi 255W GPS készülék is.

 

Ha mindent tudsz a borászatról, akkor eljött a Te napod! Ha nem, akkor most kiköszörülheted ezt a csorbát! :)

 

További információ a játék központi oldalán:

 

gpsgames.hu/fehercsillagok

Bejelentkezés