Hír: GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál
NOÉ Állatothon Alapítvány Minimenhely részlege
Hír: GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál
NOÉ - Minimenhely
Hír: GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál
NOÉ - Minimenhely
Hír: GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál
NOÉ - Minimenhely
GARMIN Jótékonysági GPSGames Fesztivál
2008-07-02 | GPSGames | 57 hozzászólás
Navigációs kalandok állatbarátoknak
 
Újabb fesztiválon tehetik próbára tájékozódási képességüket a navigáció szerelmesei – a májusi program nagy sikerére való tekintettel 2008. július 19-én, 10.00 órától a GARMIN és a GPSGames megrendezi Jótékonysági GPSGames Fesztiválját Budapest XVII. kerületében.
A fesztivál kellemes kikapcsolódást nyújthat akár az egész családnak, hiszen a játékos kedvűek részt vehetnek a versenyben, míg a legkisebbek bejárhatják az állatotthont és barátkozhatnak az állatokkal az állatsimogatóban. A helyszín a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-részlege, ahol az érdeklődők képet kaphatnak az alapítvány működéséről is. A MiniMenhely-program a Noé Állatotthon Alapítvány speciális rehabilitációs programja, amely a sintértelepi és megkínzott kutyák szervezett mentésére jött létre 2004-ben. A MiniMenhely-részleg Budapest legnagyobb állatotthonának részeként azóta is évi több száz állatot ment meg a biztos pusztulástól.
A versenyre a nevezési díj minimum 1000 Ft / fő, amely tartalmazza a versenyzők számára biztosított meleg ebédet – az e feletti befizetéssel a nevezők az alapítványt támogathatják.
 
A versenyben bárki részt vehet, aki kedveli a kihívásokat és nem idegenkedik a GPS-technológia használatától. A feladat mindössze annyi, hogy minél rövidebb idő alatt kell megtalálni minél többet az előre kijelölt pontokból. (A helyszínen ingyenes GPS kölcsönzésre is lesz mód, ehhez hozz magaddal egy fényképes igazolványt!)

Nyeremények:
-GARMIN Nüvi 200 PINK (a hölgyek között sorsoljuk)
-GARMIN ajándékcsomagok
 
A verseny helyszíne:
Budapest, XVII. kerület, Csordakút út
(Gyere a Péceli úton, a Korsó utcán fordulj dél felé, majd balra tartva haladj a Csordakút úton, egészen a Minimenhelyig.)
GPS-koordináták: N47° 29.048' E019° 18.721'
Rajt: 10 órától folyamtatosan
Befutó: legkésőbb 16 órakor

Ha valaki nem tud jönni, de szívesen támogatná a Minimenhely részleget, akkor azt az alábbi számlaszámon teheti meg. Előre is köszönjük:)

Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám: 11710002-20084606

 
Nevezni a helyszínen, illetve előzetesen az alábbi űrlap kitöltésével lehet. (Csak bejelentkezve látható. Ha nincs regisztrációd a GPSGames-en, kattints IDE>>>!)
Kérjük, hogy nevezésedben tüntesd fel, hogy hányan érkeznétek! Ez az ebéd kalkulációjához segítség a szervezőknek.
(A beérkezett nevezésről külön értesítést nem küldünk. Jelenztkezésed sikeres volt, amennyiben  mostantól a hír oldalán a jelentkezési űrlap helyett egy "Köszönjük, hogy már jelentkeztél! :)" üzenetet látsz.)
Bejelentkezés