Hír: Hírszerkesztő kerestetik!
GPSGames newsroom
Hírszerkesztő kerestetik!
2009-03-06 | GPSGames | 56 hozzászólás
Nem szeretnénk, ha az értékes információk a fórumokon süllyednének el...

A GPSGames.hu ezennel hírszerkesztői "állást" hirdet. Várjuk azon kedves felhasználóink jelentkezését, akik szívesen részt vesznek a többiek tájékoztatásában. Legyen a GPSGames.hu egy "mértékadó hírportál" a maga nemében!

Mit várunk a jelölttől?

Rendszeresen (lehetőleg heti 1-2 alkalommal) publikáljon rövid, de tartalmas híreket az oldalon. Határozott téma-megkötés nincs, de a GPS, egyéb készülékek és technikai érdekességek, szoftverek, túra, kirándulás, utazás témakörökre helyezendő a hangsúly. A hír lehet egyéb forrásból származó anyag is (Games-re testreszabva, forrást megjelölve!), de teljes egészében saját szerzemény is.


A megvalósítás:

A hírszerkesztő belépési jogot kap a GPSGames.hu hírszerkesztő felületére, ahol a szövegeket és képeket elhelyezheti, rendezgetheti. A GPSGames.hu fenntartja magának a lehetőséget egy mindenek felett álló admin-jog gyakorlására.


Ellentételezés:

Mivel a GPSGames.hu jelenleg csak viszi a pénzt és a munkát, fizetést nem tudunk felajánlani. A szerkesztők legfőbb fizetsége a dicsőség és a hírnév. :) Természetesen amint a bővülő tartalomnak köszönhetően az oldalon gazdag hirdetők jelennek meg, azonnal újragondoljuk a kérdést, és örömmel fizetünk honoráriumot. Addig is a GPSGames.hu rendezvényein VIP elbánásban részesülsz, nincs nevezési díj, de van grátisz ebéd! :)


Jelentkezés:

Ha tetszik a feladat, akkor egyetlen egyszerű emailben jelentkezz! A levélben kérjük tüntesd fel GPSGames-es felhasználói- és valódi nevedet, valamint hogy mely témakörökben érzel magadban komoly elhivatottságot!

Várjuk jelentkezésed, írjunk együtt műhód-híreket! :)

Bejelentkezés