A gpsgames.hu oldalon a regisztráció, valamint az oldal szolgáltatásainak használata ingyenes.


Bizonyos szolgáltatások és adatok csak (az ingyenes) regisztráció után, a bejelentkezett felhasználók részére érhetők el.


Az oldalon nem helyezhetők el olyan tartalmak, amelyek a Magyar Köztársaság hatályos törvényeibe ütköznek. Az ilyen tartalmat az üzemeltető felszólítás nélkül törölheti.


Az oldalon bejelenteni kívánt új játékok előzetes moderáción nem esnek át, azokat üzemeltető csak technikai szempontok szerint ellenőrzi. Azok tartalmát, esztétikai jellemzőit üzemeltető nem vizsgálja. Amennyiben egy játék megjelenését üzemeltető ideiglenesen vagy végleg korlátozza, erről értesíti a játék bejelentőjét.
Kérjük a játékosokat, hogy a játékok megalkotásakor legyenyek tekintettel a hatályos jogszabályokra, az érintett területek tulajdoni viszonyaira, és szükség estetén egyeztessenek az illetékes hatóságokkal és/vagy magánszemélyekkel!


A játékok teljesítésére vonatkozó felhasználói bejegyzéseket valamint a fórum-hozzászólásokat üzemeltető előzetesen nem moderálja, azok az oldalon azonnal megjelennek. Üzemeltető fenntartja magának a jogot arra, hogy az oldal működését hátrányosan befolyásoló bejegyzéseket felszólítás nélkül törölje.


A felhasználási feltételeket, vagy a jogi közleményben foglaltakat megsértő felhasználókat üzemeltető figyelmeztetés után kitilthatja. Amennyiben a felhasználó a feltételeket sértő magatartását fenntartja, úgy a regisztráció - és a hozzá tartozó összes adat - törlésre kerül.

 

A gpsgames.hu oldalon cégek, szervezetek is regisztrálhatnak, valamint tölthetnek fel tartalmat. A kereskedelmi célú tartalom elhelyezésével kapcsolatban kérjük, előzetesen egyeztessen az adminisztrátorral! Az előzetes egyeztetés nélkül feltöltött üzleti jellegű tartalmat az üzemeltető külön értesítés nélkül törölheti.
Bejelentkezés