Börtönsziget [wherigo]

2010-03-09 | Adventure | magpet | GG2505
Menekülés a börtönszigetről, egyetlen keskeny "folyosón".

Koordináta:

N 47°31.842'

E 019°03.002'

Budapest

Igazolás módja: nincs

Mivel a cartridge működése bizonytalan, a letölthető GWC file-ok ideiglenesen nem érhetők el. Remélhetőleg hamarosan előállhat egy stabil verzió.

A helyszín a Margit-sziget, amit most a játék idejére börtönszigetté alakítunk. Állj a Víztoronynál található kezdőpontra (fontos a pontosság!), olvasd el alaposan a tudnivalókat, és indulhat a játék!
A feladat egyszerű: erről a pontról kell eljutnod a szabadságot jelentő helyre a szigeten. Ide viszont csak egy keskeny sáv vezet, persze kanyarokkal, kereszteződésekkel. A sávról letérned nem érdemes, mert aknamezők, mocsár és vad kutyák szegélyezik, amik különféle mennyiségű hibapontot eredményeznek. A játék idealista: örök életed van, csak hibapontjaid száma növekszik. A célba érve készíts egy képernyőképet a hibapontokat tartalmazó üdvözlő üzenetről, és töltsd fel a logodhoz! Az se baj, ha nem, mert nincs jelszó. De azért jobb, ha mégis igen. :)
Egyéb képek is jöhetnek, ami a játék közben készültek, de kérlek, hogy az útvonalról vagy az egyes helyszínekről ne árulj el velük semmit!

A játék teljesítéséhez a következő eszközöket javaslom (a *-gal jelölt kötelező):
-wherigo képes GPS* :)
-jó memória és koncentrációs képesség
-iránytű
-fényképezőgép
-jegyzetelő eszköz
-minimális általános műveltség vagy mobilnet :)
-wherigo emulator, de ebben az esetben örülnék, ha nem logolnál. Továbbá a kimaradt élmény miatt fellépő mentális jellegű betegségekért nem vállalok felelősséget! :)

Technikai infók:
Ezúttal egy kicsit új típusú játékkal kísérleteznék. Nem kell megijedni, a funkciók a régiek, csak kicsit "kifordítva", valamint az összes felhasznált eszköz tesztelve lett (valós térben, Oregon550-nel bolyongva). A teljesen összerakott játékot viszont élőben még nem volt szerencsém kipróbálni, ezért az első teljesítők beta tesztelőnek érezhetik magukat. De tényleg nem bonyolult. :)
Ne feledkezz meg a GPS pontatlanságáról! Ha esetleg emiatt csúszik be egy-két hibapont, ne ess kétségbe: a GPS a többieknek is pont ugyanilyen pontatlan lesz. :)

A séta hossza kb. 3km. A feladat kerékpárral is teljesíthető, de javasolt a lassú haladás, mert bizony út közben fel-felugranak információk.
Kellemes szórakozást, sikeres szökést kívánok!

2013-04-06 15:08:30
Kiszabadultunk!
Hibapontok száma:SOK
Köszi a játékot.

Megtalálás: 2013-04-06
sereva
Módosítások száma: 1

2012-08-01 13:20:00


Megtalálás: 2012-08-01

2010-11-07 18:54:23
Ma eléggé kellemes volt az idő, családi séta keretében jártuk végig a börtönszigetet.
Tulajdonképpen teszteltem az új Xperiámat...
:))

Ami jó: kellemes séta tényleg érdekes pontok között, bármikor végigjárható, nekünk kb. 1,5 óra volt a sok tökölődéssel.
Nagyon jó, hogy kezd ez a játék is gyökeret verni hazánkban, örülök, hogy egyre több ilyen kalandot gyártasz nekünk!
:)

Ami nem tetszett: A kapott feladatot nem tárolja a "task" mezőben, így ha egyből aknára lépek (többször előfordult, néha végig sem tudtam olvasni a szöveget - furulyás lány) akkor buktad az információkat, vissza kell menni az előző ponthoz.
Ha ez szándékos akkor naggggyon gonosz!
:)

Összességben a töménytelen akna és kutyatámadás után szerény 541 hibaponttal sikerült végigjutni a szigeten, kellemeset játszottunk, köszönjük szépen.

PS:
Infó:
A .gws file-t nem lehet a wherigo.com-ra feltölteni, hibát jelez, ha rajtad múlik, kérlek orvosold a dolgot az unlock miatt...




Megtalálás: 2010-11-07
Screenshot a végéről, sajnos elég életlen lett, de a lényeg azért látszik!
Nebel

Új megtalálások

Bejelentkezés