Hungary - Cs #Bonus
2014-07-01 | Adventure | totzoli65 | GG4244
\"Amikor az ember határozott cél felé tart...nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk. (...) Az lehet jobb vagy rosszabb, attól függően, melyik utat választjuk az eléréséhez, és hogy miképpen járjuk ezt az utat. Ezért olyan fontos ...felfedezni a titkokat mindabban, amit megszokásból, mindennap látunk, de amelyeket rutinból képtelenek vagyunk észrevenni.\"Paulo Coelho fenti idézete motiválta ezt a geoláda sorozatot, amely sajátságos módon mutatja be Magyarországot. A megyénként elrejtett 26-26 láda csak a célt határozza meg, de a közöttük meghúzódó út megtalálása és az utazás az, aminek során felfedi igazi arcát az adott megye. Azért reméljük, hogy a megtalált ládák is felfednek eddig még nem ismert, \"kiskincseket\" az adott megyében.

A ládákban található négy karakteres jelszavakra a játék során szükséged lesz, ne felejts el megjegyezni azokat!

Koordináta:

N 46°15.287'

E 20°09.274'

Csongrád megye

Igazolás módja: jelszó

A láda nem a megadott helyen található. A láda pontos helyének megkereséséhez a megye 25 darab ládájában elhelyezett négyjegyű kódokra szükség van. Ezen kódok birtokában a játék honlapján - ingyenes regisztráció után - megkaphatod a megyei bónusz láda valós koordinátáit.

Hint: villanyoszlop alatt


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/geospace/geospace.php on line 15

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/jatek_reszletek2.php on line 67
  • Geospace »
2014-07-16 18:00:06
Megtaláltuk, a ládát nem, de az első helyért a segédpont is megtette. Köszönjük a játékot.

Megtalálás: 2014-07-13
Módosítások száma: 1

Új megtalálások

Bejelentkezés