Havashalmi Szabadonfutó 3.0
2014-05-24 | Egyéb | magpet | GG4133
Kedves Játékosunk!
Harmadszor is Havashalmi Szabadonfutó a GPSGames.hu-n! Ha már tavaly is részt vettél a játékban, szinte mindent tudsz, de azért olvasd végig figyelmesen a kiírást!
Egy különleges futóversenyre hívunk Budapest XVI. kerületébe. Havashalmi, mert a Havashalom parkban kell megtenned 3 kört egy szépen kiépített, ingyenesen használható futópályán. Szabadonfutó, mert szabadon dönthetsz, hogy mikor futsz: a pálya éjjel-nappal nyitva áll, a játék ideje alatt bármikor teljesítheted a köröket.

Koordináta:

N 47°30.917'

E 19°10.146'

Budapest

Igazolás módja: nincs

A mozgás örömén túl értékes és hasznos ajándékokkal is meglepünk támogatóink jóvoltából.
A játék szervezésében, lebonyolításában résztvevők: Öt Falu Egyesület (ÖFE), GARMIN, GPSGames.hu. Köszönjük a XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal támogatását!

A játék célja: elsősorban a mozgás! Másodsorban a XVI. kerület e szépen felújított parkjának, és a benne található futópályának a bemutatása. Bár versenyről beszélünk, ezt csak annyira kell komolyan venned, amennyire szeretnéd. A lényeg a táv teljesítése a saját tempódban. Szeretnénk továbbá minél több sportolónak, sportolni vágyónak megmutatni azt, hogy napjaink fejlett technikai eszköze, a GPS nem csupán az autós navigációban lehet hű társunk, hanem segítségével sport-tevékenységünket, a fejlődést is pontosan nyomon követhetjük.

Kik vehetnek részt a játékban? A távot bárki teljesítheti, és ezt az oldalon elhelyezett napló-bejegyzésében (ún. log) közhírré is teheti. A sorsoláson csak az vesz részt, illetve az eredmény táblázatban csak az jelenik meg, aki a teljesítést GPS adatokkal is megfelelően igazolja. (Lásd lentebb!)
A sorsoláson nem vesznek részt a GPSGames.hu és a GARMIN dolgozói és közvetlen hozzátartozóik, de teljesítést ők is bejelenthetnek, illetve a dicsőség-táblázatban is feltüntetésre kerülnek.

A feladat: fuss 3 kört (egy menetben!) a 800m-es futópályán, azaz küzdj le 2400 métert! Ugye, hogy nem sok? Sprintelhetsz, futhatsz, kocoghatsz, gyalogolhatsz tempósan, sőt az se baj, ha lesétálod a távot. Az időeredményeket ugyan rögzítjük, de a játék nem csak a versenyről szól! Találd meg a saját tempódat, érezd jól magad, mozogj, és nyerj! A feladat a pálya megközelíthetőségének és kialakításának köszönhetően mozgássérültek számára is teljesíthető!

Nyeremények:
-A női és férfi kategóriában is az első 3-3 helyezett kupát és oklevelet kap. (Kérjük, hogy ha a neten használt becenevedből nem egyrtelmű, hogy melyik kategóriába tartozol, akkor ezt logodban feltétlenül jelezd! :) )
-Fődíj: az összes sikeres teljesítő között kisorsolunk egy GARMIN Forerunner 110 HRM GPS-es sportórát a GARMIN és az Öt Falu Egyesület jóvoltából.
-Garmin ajándékok, amiket az összes sikeres teljesítő között sorsolunk ki.
-Az összes teljesítő között kisorsolunk 10db. saját tracklogot tartalmazó bögrét.

A játék időtartama: a feladat 2014. május 24. (0:00 óra) és július 6. (23:59) között teljesíthető, ezen időszakban kell beérkeznie a teljesítést igazoló adatoknak (lásd lentebb!). A sorsoláson csak a július 6-án vasárnap éjfélig beérkezett teljesítések vesznek részt!
A sorsolásra és a díjak átadására néhány nappal a játék lezárását követően kerül sor a futópálya mellett (a Polgármesteri Hivatalhoz közeli téren.) Pontos időpont hamarosan!

A helyszín: Budapest XVI. kerület, Havashalom park. (Havashalom u. - Budapesti út - Sashalmi sétány - Karát u. által határolt terület.) Itt könnyedén megtalálod a piros rekortán futópályát. A futást a pálya bármely pontján kezdheted, a lényeg, hogy meglegyen a 3 teljes kör, azaz a 2400m.
(Ha autóval érkezel, a Polgármesteri Hivatal (Havashalom u.) előtt ingyenes, kiépített parkolóban hagyhatod járművedet.)

Teljesítés igazolása: honnan tudjuk, hogy tényleg lefutottad? A GPSGames.hu-n vagyunk, tehát ez nem lehet kérdés: a GPS-adatokból! Ezeket az adatokat többféle eszközzel előállíthatod, egyetlen közös pont, hogy a futást nem úszod meg! Használhatsz kifejezetten futáshoz kialakított sportórát (pl. GARMIN Forerunner sorozat), bármilyen kézben hordozható túra-GPS-t is. Ha nincs más kéznél, akkor akár GPS-szel felszerelt okostelefonoddal (iPhone, Android és társai) is rögzítheted a nyomvonalat. Ehhez le kell töltened egy sport-alkalmazást a telefonra, amely képes a GPS-adatok rögzítésére és weben való közzétételére.
Ha megvannak a rögzített adatok, akkor töltsd fel őket egy erre szakosodott webes szolgáltatás alá! Ilyen pl. a Garmin Connect, vagy okostelefonok esetében az Endomondo, a Garmin FIT, vagy a Sports Tracker. Természetesen ezeken kívül bármely hasonló szolgáltatást használhatod, mindössze az a követelmény, hogy egyértelműen kiolvashatók legyenek az adatok (megtett táv, idő), valamint látható legyen a futás nyomvonala (tracklog). Ezek hiányában teljesítésedet nem tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy mielőtt kiválasztod az általad használt okostelefonos applikációt, győződj meg róla, hogy az adott program és annak webes felülete képes-e a fentiek zökkenőmentes teljesítésére, mert a hiányos adatot tartalmazó bejegyzéseket - a verseny tisztasága érdekében - nem vesszük figyelembe. Szintén fontos, hogy a feltöltött futásod a külső szemlélők számára is láthatóra legyen állítva. Minden hasonló webes felületen beállíthatod, hogy az adott futás adatai publikusak legyenek. Ennek hiányában csak Te látod a saját futásodat, de mi sajnos nem tudjuk értékelni az eredményedet.
Kérjük, hogy a feltöltött adatok csak az általad beadni kívánt 3 kört tartalmazzák! Ha többet futsz, vagy a pályára kifutásodat is rögzíted, akkor azt tedd külön file-ba, ide már csak a 3 tényleges verseny-köröd kerüljön! A három körnél hosszabb vagy rövidebb futásokat nem vesszük figyelembe.
Itt, a játék oldalán kattints a "MEGTALÁLTAM!" linkre, majd jelentsd be s sikeres teljesítést! (Teljesítést csak akkor tudsz igazolni, akkor látszik a MEGTALÁLTAM link, ha be vagy jelentkezve. Ehhez - ha még nem történt meg - regisztráció szükséges!) A megjegyzés mezőbe illeszd be azt a címet, ahol az általad lefutott nyomvonal megtalálható! (A Garmin Connectre feltöltött futásokat a log írásakor a connect gombra kattintva be is ágyazhatod a logodba.) Kérjük, hogy a teljesítésről egy-két fotót is tölts fel (Te a futópályán, cipőd, GPS-ed, stb. - légy kreatív)!
Kérjük, hogy logodban jelezd, ha ÖFE-tag vagy!
Ha technikai segítségre van szükséged, tedd fel kérdésedet a játék fórumán, segítünk!

Kellemes futást, sok szerencsét kívánunk!

Az alábbi táblázatban az aktuális eredmény-listát láthatod. A listát a beérkezett teljesítések ellenőrzését követően kézzel frissítjük, így neved nem jelenik meg azonnal, köszönjük türelmedet!

2014-07-07 00:08:56
[link]

Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 23:09:00
Nem volt könnyű, de teljesítettem.

[link]

Megtalálás: 2014-06-18

2014-07-06 22:22:25


Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 22:21:42
Kicsit szomorú vagyok.
Délután rosszul lettem, de ennek ellenére este kifutottam a parkba, hogy megcsináljam a három kört.
Elkezdtem, másfél kör után nézem, miért nem csippan az 1 km: ki van kapcsolva az óra. Kafa, boldogság.
Megáll, bekapcsol, újrakezd.
Tolom mint hülye, nem esik jól, a délután még bennem van, de azért végignyomom: 10:10-es idő, 2.44 km, 4:10-es tempó. Nem rossz, csak 8 másodperccel rosszabb, mint tavaly. Örömbodottó, mentsük. Mentenénk, de drága Garmn fenix 2 mentés közben elszáll. Aztán megint. 10 perc szívás után végre ment, de csak az idő van a logban, semmi más. Ez így biza nem érvényes.
Kezjünk neki harmadszor is. Okés, de ez már nem megy úgy.
Sebaj, nem időre mentem, esélyem úgysem volt. Az órát szeretném megnyerni, ajándékba sógoromnak, motívációs eszközként, hogy rendszeresen fusson végre, ne csak hébe-hóba.

Megtalálás: 2014-07-06
Módosítások száma: 3

2014-07-06 22:17:28


Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 22:16:18


Megtalálás: 2014-07-06
Módosítások száma: 1

2014-07-06 21:39:20
[link]

Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 21:30:55


Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 21:23:43
[link]

Megtalálás: 2014-07-06

2014-07-06 21:18:42


Megtalálás: 2014-07-06

Új megtalálások

Bejelentkezés