Van egy ház Nagyberkiben...
2016-10-01 | Egyéb | eTiGeR | GG4402
...ami előtt szinte mindenki megáll. Nincs ugyanis olyan felülete, amelyiken ne lenne valamilyen karácsonyi dísz, Mikulás vagy égő.

A logolás feltétele az, hogy készíts egy fotót erről a házról! Kép nélkül a log érvénytelen.

A házat Mindenszentekre és Húsvétra is fel szokták díszíteni, de Karácsonykor a leglátványosabb... :)

Ha rossz lenne a GPS vétel; a ház címe: Nagyberki, Fő utca 27.

Koordináta:

N 46°21.854'

E 18°0.395'

Somogy megye

Igazolás módja: nincs

Néhány éve vált divattá a karácsonyi díszkivilágítás, és mára egyre több épület úszik fényárban az ünnep közeledtével. Egy Nagyberkiben élő német-holland házaspár házának évről-évre egyre több csodálója akad. A holland házaspár otthonának díszeire minden évben több tíz kilométer távolságból is csodájára járnak. A gyermekek nagyon szeretik a díszkivilágítást, még Dombóvárról is eljönnek megnézni, filmezik és fényképezik a dekorációt. Ami valljuk be a magyar ízlésvilágtól egy kissé idegen, sokak szemében giccses, de ebben az esetben nem is ez a lényeg, hanem az ünnep meghittsége és a szeretet ereje.

Akit érdekel, az ITT megtekinthet róla egy videót. Forrás: Kapospont, SomogyTV

Jó vadászatot és kellemes időtöltést kívánok! :)

A házat Mindenszentekre és Húsvétra is fel szokták díszíteni, de Karácsonykor a leglátványosabb... :)

2015-12-31 20:08:18
Gondoltuk megnézzük ezt a kivilágított házat és közben a találatot is bekaszáljuk, így terveztem rá egy jó kis ládatervet, hogy sötétedés környékére érjünk ide. Már az elején nem értettem, hogy miért épp ez a ház, miért nem a Pécstől nem messze lévő szederkényi háznak van játéka, hisz az híres az országba, vagy a jászalsószentgyörgyi. No de ha itt jár érte pont ezt nézzük meg. Pont sötétedés előtt érkeztünk és megdöbbenve láttuk, hogy a házon már semmilyen dísz vagy világítás nincs. Szerintem ezt a játékot be kéne zárni és inkább a fent említett 2 ház egyikének csinálni egy játékot, vagy mindkettőnek, aztán karácsonykor épp kinek melyik esik útba logolhatná.

Megtalálás: 2015-12-29

2015-12-09 22:02:47
Piros 1. :-)
Wow!

Megtalálás: 2015-12-09
Quatermain

Új megtalálások

Bejelentkezés