Hullámtörés
2009-03-31 | Kincskeresés | Luxi69 | GG1510
Egy kis merészséggel (szinte) bárki tudja teljesíteni. :D

Koordináta:

N 46°04.324'

E 18°13.183'

Baranya megye

Igazolás módja: jelszó

Az egyik láda fórumából merítettem a rejtés ötletét :D Kivitelezése okozta a legnagyobb gondokat.

Ezzel a játékkal a vízhoki játékot szeretném népszerűsíteni.
A vízihokit az angolok találták ki 1954-ben. Azóta a világ különböző tájain egyre népszerűbb tömegsporttá vált. Sajnos itthon nem igazából ismert. Lényegében Pécsett és Pesten vannak csapatok. Természetesen a Pécsiek a jobbak (csak hogy haza beszéljek :D ).
Amennyiben rászántad magad, akkor megismerhetsz egy új sportágat és egy vidám csapatot is :)

A jelszavak az 1-es és a 8-as pályáknál lévő legalsó lépcsőfok alsó felén találhatóak. Azért raktam két helyre, mivel általában ezek közül valamelyik szabad szokott lenni.

A koordináták által megadott hely egy intézmény bejáratára mutatnak. A nyitvatartási idő 6-22 h-ig tart. A belépti díj 900 Ft - diákoknak, nyugdíjasoknak 750 Ft.

Azok számára akik szeretik az intenzívebb testmozgást lehetőség lenne ingyenes belépésre ;) az alábbi "feltételekkel": vízihoki edzésen való részvétel. Az edzések vasárnap, kedd, szerda és csütörtöki napokon vannak. Vasárnap 18-20 óráig, hétköznapokon pedig 20:30- tól. A részvételi szándékát minden esetben előre egyeztessük telefonon, e-mailen.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/geospace/geospace.php on line 15

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/jatek_reszletek2.php on line 67
  • Geospace »
2009-05-08 21:00:39
Horgerr kollégámmal Pécsen töltöttünk egy pár napot munkaügyben. Így adta magát a lehetőség, hogy kipróbáljuk ezt a vízihokinak nevezett különleges és vicces sportot.
Hallottunk már róla ezelőtt is, de most testközelből érezhettük milyen tizenegynéhány embernagyságú piranha közé merülni. A pécsi vízihoki csapat neve ugyanis rettentő találó módon: Pécsi Piranhák!
Én majdnem gólt is lőttem, ami a profik szerint nagy szó, ugyanis első alkalommal a kezdők nem nagyon szoktak koronghoz érni.
Nagy élmény volt, köszönöm szépen.
Ajánlom mindenkinek, aki csak teheti, hogy próbálja ki!


Megtalálás: 2009-05-08
Levin

Új megtalálások

Bejelentkezés