Medve vadászat:-)
2013-05-26 | Kincskeresés | Dr.Lada | GG3664
Na nem kell hozzá fegyver, elég egy fényképező.:-) Az adott koo-n lévő medve és te szerepelj a képen. Nem kell a sziklaperem szélére kimenni, beljebb állva is látszik a medve a háttérbe.

Koordináta:

N 50°44.006'

E 14°35.137'

Külföld megye

Igazolás módja: játék admin ellenörzi

Csehországba hívlak titeket egy kis medvevadászatra. nem kell hozzá fegyver, elég egy fényképező, vagy mobil amibe van fényképező. Aki ügyes, ( nem bátor!!! ) az akár meg is simogathatja a macit, ez persze nem kötelező, a pontért elég a kilátótól a táblákat követve a szikla pereme előttig menni ( Nem kell kiállni a peremre!!) és egy fotót készítened a medvéről és magadról, majd az oldalra a képet feltöltened.
Lehet Drive in is a találat, de én inkább azt ajánlom, hogy:
Sloup településen parkolj ( sajnos fizetős a várnál ) Nézd meg a várat ami szintén fizetős, de megéri, majd a vár sziklájába keresd meg a com-os ládát, innen ha időd kedved engedi a tavat kerüld meg, megéri mese jó innen a vár, és közben végig csodálhatod a szemközti hegyen lévő kilátót, na meg szemezhetsz a ponttal ahova fel kell juss.:-) Így a kör vége felé L@zy hu-s ládájába is bevésheted neved. Mikor visszaértél a körből ismét a vár alatti parkolóhoz a piros sávon célozd meg a kilátót, ahogy felértél meseszép panorámába lesz részed a kilátó előtti szép kis sziklateraszon, ha nyitva a kilátó érdemes oda is felmászni, ha nincs akkor is pazar kilátásba lesz részed. Majd a kilátó mögött a kitáblázott ösvényen még 75 méter és máris a macinál vagy.:-) A fényképet ne felejtsd a nagy nézelődés közben.:-)
Igazából a kilátó előtti panoráma és a medve együttesen a láda része, csak aki már eljutott a macihoz az a kilátást is látta, így igazolásnak elég a macis kép is.:-)

Infó:
Ne félj a maci ott fog ácsorogni, bármikor is mész, lebeszéltem vele, csak nézz jól körül és meglátod.:-)


A maciról egyenlőre nem töltök fel képet, az legyen az első megtaláló élménye, és ajándéka.:-)

Még senki sem teljesítette ezt a játékot! Légy Te az első!

Új megtalálások

Bejelentkezés