HUNGARY - SM # BONUS
2014-07-23 | Kincskeresés | EVANDU | GG4309
"Amikor az ember határozott cél felé tart...nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk. (...) Az lehet jobb vagy rosszabb, attól függően, melyik utat választjuk az eléréséhez, és hogy miképpen járjuk ezt az utat. Ezért olyan fontos ...felfedezni a titkokat mindabban, amit megszokásból, mindennap látunk, de amelyeket rutinból képtelenek vagyunk észrevenni."
Paulo Coelho fenti idézete motiválta ezt a geoláda sorozatot, amely sajátságos módon mutatja be Magyarországot. A megyénként elrejtett 26-26 láda csak a célt határozza meg, de a közöttük meghúzódó út megtalálása és az utazás az, aminek során felfedi igazi arcát az adott megye. Azért reméljük, hogy a megtalált ládák is felfednek eddig még nem ismert, "kiskincseket" az adott megyében.

A ládákban található négy karakteres jelszavakra a játék során szükséged lesz, ne felejtsd el megjegyezni azokat!


Koordináta:

N 46°23.112'

E 17°49.702'

Somogy megye

Igazolás módja: jelszó

Ez a Somogy Megye bónusz ládája melynek megtalálásához szükséges összegyűjteni a 25 ládában található kódokat. Ezek segitségével a következő linken lehet megszerezni a bónusz láda koordinátáit.

[link][/url]" target="_blank">[link][/url]" class="embed_img" />

Még senki sem teljesítette ezt a játékot! Légy Te az első!

Új megtalálások

Bejelentkezés