Fesztiválkatlan Tokaj
2014-09-09 | Kincskeresés | halindaattila | GG4321
A városközponthoz és a Bodroghoz egyaránt közel fekvő, külszíni bányakatlanban megépülő kulturális létesítmény közel 2500 fős befogadó képességű nagy színházzal és 860 négyzetméteres kiállítótérrel nyitotta meg kapui.

Koordináta:

N 48°07.883'

E 21°24.105'

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Igazolás módja: nincs

Éves szinten legkevesebb 150 ezer látogatót várnak Tokajban, a 2 milliárd forintos európai uniós támogatással megépült Fesztiválkatlanba. A projekt támogatási szerződését 2009. március 27.-én írták alá Tokajban.

A megkötött támogatási szerződéssel a beruházások sora folytatódott. A nagy összegű beruházással a használaton kívüli, külszíni bányakatlanban kialakított rendezvényközpont kínálta programok ugyanis tökéletesen illeszkednek a borkultúra és a világörökség természetes imázsához. A megépült, csaknem 2500 néző befogadására képes nagy színház, a hozzá kapcsolódó kiállítási és rendezvénytér a kiszolgáló létesítményekkel együtt, csaknem 100 új munkahely megteremtéséhez járult hozzá a városban turisztikaiattrakció-kínálatához.

Jelszó nincs! Csak készíts két fotót. Az egyiket a megadott koordinátán, a másikat pedig tetszés szerint valahol bent a fesztiválkatlan területén az épületről.

Segítség: az első megadott pontot ezen a N 48° 07,880' E 21° 24,101' koordinátán JOBBRA FORDULVA tudod a legkönnyebben elérni!


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/modules/geospace/geospace.php on line 15

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/gpsgames.hu/htdocs/jatek_reszletek2.php on line 67
  • Geospace »
2015-09-28 21:50:28
Ez egy érdekes megtalálás lett. A Táncsics utca végén parkoltunk, onnan gyalog mentünk a koo-ra, az utolsó háznál egy közép-ázsiai juhász kutya van, a kerítés meg hagy némi kivetnivalót, a kutya meg elég agresszív. Azért megúsztuk a kalandot. A koo-n megcsináltam a képet, de már nem lehet bejutni a katlanba, mert körbekerítették, gondolom a fesztiválra innen is érkeztek belépők, és mivel itt nincs kassza így ingyen jutottak be.:-) Ezt gondolom az intézmény megelégelte és egy komoly kerítést épített a peremre. Így végül a másik képet kénytelen voltam a bejárat előtt elkészíteni.

Megtalálás: 2015-09-27

Új megtalálások

Bejelentkezés