HUNGARY - BAR #07
2015-01-07 | Kincskeresés | eTiGeR | GG4441
"Amikor az ember határozott cél felé tart...nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk. (...) Az lehet jobb vagy rosszabb, attól függően, melyik utat választjuk az eléréséhez, és hogy miképpen járjuk ezt az utat. Ezért olyan fontos ...felfedezni a titkokat mindabban, amit megszokásból, mindennap látunk, de amelyeket rutinból képtelenek vagyunk észrevenni."
Paulo Coelho fenti idézete motiválta ezt a geoláda sorozatot, amely sajátságos módon mutatja be Magyarországot. A megyénként elrejtett 26-26 láda csak a célt határozza meg, de a közöttük meghúzódó út megtalálása és az utazás az, aminek során felfedi igazi arcát az adott megye. Azért reméljük, hogy a megtalált ládák is felfednek eddig még nem ismert, "kiskincseket" az adott megyében.

A ládákban található négy karakteres jelszavakra a játék során szükséged lesz, ne felejtsd el megjegyezni azokat!

Ez a játék megtalálható a Geocaching.com (GC5FBPQ) oldalon is.

A sorozatról bővebb információt a Magyar Vándor weboldalán találsz.

Ez a láda Párduc50 rejtése.

Koordináta:

N 46°08.774'

E 18°31.161'

Baranya megye

Igazolás módja: jelszó

2016-08-29 07:56:32
Ez valóban kalandos megközelítés volt! Nem olvastam Dr.Lada logját, így meglepődtem mikor kinyitottam a kis ajtót. Először csak a sok szemétnek tűnő dolog hullt ki alul, aztán egy pici aranyos szürke mókusra emlékeztető kis jószág szaladt ki felül :-)
Köszönjük a rejtést.

Megtalálás: 2016-08-28

2016-08-17 01:42:49
Dzoli1-el elkövetve.:-) A zöld jelzésen akartunk menni, de mivel az jelenleg derékig érő gazzal van kikövezve, így gyorsan taktikát váltottunk és toronyiránt mentünk a ládához a volt bányán átmászva. Ez kalandos volt, mert volt pár jó meredek ami ráadásul még omlott is, de azért sikeresen felértünk a ládához. Jutalmunk panoráma és egy szép bányató volt. A ládát egyből kiszúrtam és már nyitottam is ki a rejteket, de ekkor egy nagy adag makk és egyéb dolgok érkeztek meg a bakancsomra. Ekkor kicsit megijedtem, hogy nem a rejteket nyitottam ki, de kis nézelődés után megláttuk a ládát is benne, igaz még mindig takarva volt. Valószínű egy mókus vagy pele költözött be társbérlőként a rejtekbe. Sajnos így kiürítettük a téli éléskamráját szegénynek.:-( Visszafelé szintén a bányán keresztül távoztunk ami ismét kalandos volt.

Aki megy a rejtekhez az vigyázzon, óvatosan nyissa ki.

2 megoldás létezik a dologra vagy a mókusnak/ pelének kellene elmagyarázni, hogy ez nem éléskamra, hanem egy geoláda rejtek, vagy a lyukat egy lemezzel elzárni, hogy ne hordja be a kajáját.

Megtalálás: 2016-08-14

2016-08-15 12:45:41
Dr.Ladával és Emesével.

Megtalálás: 2016-08-14

Új megtalálások

Bejelentkezés