Tour de Szentendrei-sziget
2013-08-28 | Track követés | halaszkiraly | GG3690
Járd végig biciklivel a Szentendrei-szigetet - lehetőleg a sziget partjához legközelebbi utat igénybe véve. Ha ez a feltétel is teljesül - garantáltan igénybe leszel véve Te is! :)

Koordináta:

N 47°41.727'

E 19°5.556'

Pest megye

Igazolás módja: nincs

A játékhoz az ötletet Sania kiváló játéka, a Tour de Pest és a Tour de Csepel sziget adta.
Jelszó itt sincs, de ha teszel fel fotókat és/vagy a connectre trekket - megköszönöm.

A túra útvonala tisztán kb 60 km, ha egy kis ládázást (hu és com, valamint munzee) is beiktatsz az tervbe, akkor természetesen ettől több is lehet a megtett út. Kérlek, hacsak valami miatt másként nem lehetséges - lehetőség szerint egy nap alatti teljesítést jelezz megtalálásként (lehetőleg trekkel)
Az útvonal bizonyos szakaszain nehézségekbe fogsz ütközni (homokos (nem úgy), süppedős netán vizes, vagy elfogyó utak, és "hirtelen" eléd ugrik a Duna :)) ez biztos - de ez ne vegye el a kedvedet a továbbtekeréstől! :)
Ma szerettem volna letekerni a távot, hogy connect-trekk formájában tudjam ideilleszteni, de a délelőtti szutyok idő elvette tőlem ezt a lehetőséget... Természetesen teljesítése nincs elfeledve!
A gpx-ben és a képen is pirossal átható az a szakasz, ami jelenleg még nincsen betrekkelve, de a műholdkép alapján 3,4 km-es hosszával a visszafele úton majd bejárandó 5,2 km-es szakasz kiváltható földúton - ha gondolod - ezt is használhatod, és a trekket told fel a tuhu.hu-ra, hogy gazdagodjon a térkép.
Happy caching!

2014-06-01 22:25:45
Végigtekertük a 62 km-t, szinte sikerült a karika, egy eltévelyedés és egy vízműves bácsi zavart bele a képbe. :) Mindkettő Kisoroszinál, odafelé továbbtekertünk a főúton, visszafelé pedig a Nagy-Duna-ágnál az egyik sorompónál épp ügyködő szerv udvariasan, de határozottan nem engedett be minket :(, így visszafelé is kénytelenek voltunk a főúton tekerni.

A pirossal jelzett szakasz egy tekerhető földút, letrekkeltem, megy a TuHu-ra. Rögtön utána az Eperfesztivál elnevezésű búcsúba botlottunk, meg is vendégeltük magunkat egy rétesre és kenyérlángosra. :) Horányban pedig az ott nyaraló nagyszülőket látogattuk meg, +2 óra szünet. :) A maradék 20 km-t már gyorsabban kellett nyomjuk, mert sötétedett. Este nyolcra értünk vissza Tahitótfaluba.

Köszi, kellemes tekerés volt. A "helyszíni tapasztalatok" alapján azért a fórumban jelzett aggályaimat továbbra is fenntartom. ;)



Megtalálás: 2014-06-01
Nyemózsna Ilyenből sok van
akosgy

Új megtalálások

Bejelentkezés