Budapesti Duna hidak
2014-03-01 | Track követés | sania | GG3720
Egy régebbi tervemet valósítottam meg, Budapest (remélem) összes hídját bicajozzam végig. Jelszó nincs.

A feladat teljesen egyszerű, legalább egyszer menj át egy hídon.

Nekem Csepelről a következő útvonal volt a legegyszerűbb:
- Gubacsi híd
- Molnár szigetre átvezető ismeretlen nevű híd
- M0 - Soroksári híd - ide elég gáz a bicajút esőben
- M0 - Deák Ferenc híd - a szigeten keresztül eddig
szintén
rossz az út esőben + gumira vigyázni
- Petőfi híd
- Szabadság híd
- Erzsébet híd
- Széchenyi lánchíd
- Margit híd (+ a szigetre lejáró)
- Árpád híd
- Hajógyári K-híd (az Árpád hídhoz közelit
kihagytam, mert magánterület)
- Újpesti vasúti híd
- Megyeri híd, majd vissza Csepelre
- a Rákóczi híd
- Kvassay híd.

2014-10-26 22:25:29
Már régóta szemezgettem ezzel a játékkal, most végre sikerült rá időt szakítanom.:-) Remek az ötlet, öröm volt végigtekerni.:-) Háztól házig a teljes távom 108 km lett. Az előző napokban lévőesőzések miatt a csepeli 2 M0 híd közötti földszakasztól kicsit tartottam, de végül is nem volt hatalmas sár. Ezen a szakaszon kicsit a kutyáktól is tartottam, de azokat is megúsztam. Reggel a leánykori nevén Lágymányosi hídnál találkoztunk Mártival és ketten indultunk Csepelre, majd vissza a pesti oldalra. A Molnár szigetről kifelé épp Gábor75 tekert velünk szembe, így megálltunk egy kicsit trécselni, majd végül egy szakaszra csatlakozott is hozzánk Gábor. Majd a budai oldalon összefutottunk Judittal meg Andrással velük is beszélgettünk kicsit, majd úgy döntöttek egy darabon jönnek velünk, hisz ők csak a lakhelyük körül akartak egy kört menni, de végül a Margit hídig jöttek, ott már Judit erősen verte a kormányt, hogy kis bringázásról és evésről volt szó, így ott elváltunk. A Mozaiknál Márti barátnője tekert velünk szembe, így ismét beszélgetés.:-) Végül elértünk a Megyeri hídig, itt Márti kiszállt, hisz Újpestről még egyszer visszajönni a déli részre majd vissza már súrolta volna a hülyeség kategóriát.:-) Viszont úgy volt vele, hogy azért a hídon még átteker velem, majd átérve még beszélgettünk egy darabig, meg megettük Márti csokiját amit a túrára hozott, hisz itt már azért megérdemeltük.:-) Innen visszakísértem őt a hídon a pesti oldalra, így ezen a hídon 3x sikerült az 1 helyett átmennem.:-) Na innen kezdődött az igazi móka, hisz nekem csak nyári bringásruhám van és eddigre az amúgy sem meleg idő 6C-ra hűlt, kezdett sötétedni, és persze DK szél volt, így megnyertem a szembeszelet.:-) Itt már nem teljesen a tracken jöttem, hisz a felbontások miatt mindenfelé nagy volt a forgalom, így igyekeztem arra menni ahol haladni is tudok.:-) És eljött a pillanat mikor is áttekertem a leánykori nevén Lágymányosi hídon és összeért a kör, szóval teljesítettem becsülettel a tracket.:-)

Azt hiszem aki ezt megcsinálja becsülettel az pontosan tudja mekkora teljesítmény és csak kacagni fog a "Ma is megtettem párszor" mondaton.

Mivel ez egy track követés, így bizonyítván, hogy megcsináltam becsülettel alább a connekt track és néhány kép.Végül 90 km fölöttre jött ki a kör a 3x Megyeri híddal.:-)


Megtalálás: 2014-10-26

2014-08-07 20:54:55
Ma is megtettem párszor

Megtalálás: 2014-08-07
sagabi

Új megtalálások

Bejelentkezés