GPSGames Busz

 

Buszozni jó! A GPSGames.hu új buszában akár 9-en is kényelmesen utazhatnak. Baráti társaságok, családok részére ajánljuk a Games-buszt, legyen szó akár több helyszínt érintő kirándulásról, városnézésről, kerékpártúráról. A 2009-es évjáratú Renault Trafic Passenger friss, megbízható jármű, igény szerint variálható belső térrel.

Találd ki a túra útvonalát, a többi a Trafic dolga!

 

Miért a Games Busz?

 

-Egyszerű. Nem kell a saját autók elhelyezésével törődni. Ha nem körtúra a cél, akkor is busz várja a célba érkezőket, szükségtelen az ún. "kétautós logisztika".

 

-Kedvező áron bérelhető. Nincs két egyforma kirándulás, ezért nem alakítottunk ki fix napidíjakat, km-tarifákat, az egyes túrákhoz az egyedi igényeknek megfelelő egyedi árakat számolunk.

 

-Nincs raktér-probléma: a Renault Trafic hosszú verziójában teljes létszám esetén is hatalmas raktér marad a csomagoknak. A busz belső tere szabadon variálható: 9 fő teljes túra-felszereléssel, vagy akár a hátsó üléssort kiszedve 6 ember kerékpárokkal.

 

-Kényelmes. A busz megerősített klímával és fűtéssel rendelkezik, a hátsó utasok részére külön szabályzóval és légbeömlőkkel. Több kisebb-nagyobb tárolórekesz is rendelkezésre áll, valamint egy hűtött kesztyűtartó. Természetesen minden ülésen található biztonsági öv, valamint 2db. isofix gyermekülés is rögzíthető.

 

-Buszbérlés esetén a túra résztvevőinek ingyenesen biztosítunk GPS-t a kiránduláshoz, továbbá segítünk az útvonal összeállításában is.

 

-A GPSGames buszba akár sáros bakanccsal is beszállhatsz. :)

 

Ha szeretnéd igénybe venni a GPSGames Buszt, itt érdeklődj, akár már a túra vázlatos tervével!

 

GPSGames Busz

GPSGames Busz GPSGames Busz
GPSGames Busz - belső tér GPSGames Busz - raktér GPSGames Busz - hátsó klíma és fűtés
Bejelentkezés